...pierwszy odcinek mnie zachwycił. ten odcinek dobitnie pokazał jak postać werbującego graczy pomimo małej roli była znacząca! Aktor genialnie zagrał, a scena jego śmierci to mistrzostwo. czuło się ten klimat i chciało ponownie wejść w ten świat. Po świetnym pierwszym odcinku bylam przekonana, że im dalej tym poziom będzie podobny, ale niestety się myliłam. 3 odcinek w ktorym zaczyna sie ''właściwa akcja'' tzn bohater jest już w grze... niestety rozczarował mnie najbardziej. wszystko to samo... te same dialogi, te same powtórzenia co w 1 sezonie., a przeciez mogli wymyslic cos nowego, poza tym kwestie wymawiane przez bohaterow byly nawet powtarzane.... nawet z tym pójściem do toalety kobiet to samo co w 1 sezonie... no bez jaj. poza tym ciągle glosowanie graczy praktycznie co odcinek zwyczajnie nudzi i nic za sobą nie niesie, takich zapchajdziur bylo multum
poza tym druga gra beznadziejna.. . jakies 6 gierek w jednym zamiast 1 porządnej... zero mrocznego klimatu a do tego cyrkowa muzyka.. nie bylo żadnej adrenaliny. a tak czekałam na nową grę... nie mieli pomyslu?
nowi bohaterowie... nijacy, nie czulam z nimi żadnej więzi, gdzie w 1 sezonie każdy był charyzmatyczny i niósł za sobą ciekawą historię. może jedynie trans rambo, jakoś się wyróżniał i miał charakter
jedynym plusem byl ostatni odcinek z rewolucja bo tutaj zaczelo się dziać o dziwo coś innego niz w 1 sezonie ale nawet tutaj zepsuli bo właśnie gdy zaczelo sie coś dziać to urwali.....
postac policjanta... tak świetna postać dostała chyba najgorszą rolę bo o ile 2 pierwsze odcinki byl potencjal tak pozniej splycili to do kilku scenek na morzu gdzie biedak nie mogl sie niczym wykazać, a mogli zrobić tyle roznych rzeczy... to nie, lepiej dobic dobrą postac i pozbawić znaczenia..
no i plus z graczem 001...swietny aktor
podsumowując.... jestem rozczarowana choć liczę że 3 sezon zgrabnie to scali... jestem naiwna?