moim zdaniem drugi sezon nic nie rozwina, serial stoi w miejscu, jakis niedokonczony, o co chodzi temu liderowi, ktory strzela do swoich ludzi a potem zmienia strone, paplatali to wszystko, jak na tak dlugi czas oczekiwania rozczarowanie.
Właśnie zakończyłem. Dosłownie takie samo zdanie mam.. Tu nic nowego nie ma, dosłownie nic.. Ten sezon nic nie wyniósł dosłownie. Czuję się jakbym był po 1 sezonie.. Dostaliśmy znów gry i nowych aktorów ale nic innego się nie ruszyło. Główny bohater jest w tym samym miejscu co na początku. Policjant nie zrobił żadnych postępów. Lider się tylko dołączył i to wszystko. Ale nic kompletnie z tego nie wynikło haha. Nie miałem dużych oczekiwań ale jak dla mnie ten sezon mógłby wgl nie powstać bo jesteśmy w tym samym miejscu co po 1 sezonie xD
dokladnie jeszcze cala armia tam jest a 5 komandosow biega i losowo szuka tej wyspy, do czego to ma niby prowadzic, taki dodatek do pierwszego sezonu ten 2 sezon.
Lider w sumie rozumiem dlaczego dołączył do gry by mieć kontrolę pełna nad głównym bohaterem i tp. Ale dla mnie to największa głupota z tego faktu że reżyser za bardzo się zagalopował.. Mam tu na myśli a co jeśli Lider zostałby trafiony przypadkiem przy próbie BUNTU.. Albo co jeśli by Lider podczas gry przegrał na oczach wszystkich... Np gra drużynowa gdzie wykonywałeś 5 zadań. Jeśli Twoja drużyna przegrała to wszyscy widzieli że zostają zastrzeleni przegrani.. Co jeśli byłby w drużynie która by akurat nie wykonała zadania bo np by kostek chłopak nie umiał łapać..
to wiadomo ze chcial byc blisko niego i wiedziec co kombinuje,ale dlaczego zastrzelil tylu rozowych a pozniej jakby nigdy nic przebral sie i do nich dolaczyl, zreszta lider gral z numerem 1 a w 1 sezonie 1 mial ten dziadek, ktory sponsorowal te zawody.wiec glowny bohater powinien lepiej kojarzyc fakty,