ocena obecna 2.6 tyczy się chyba tego reality show, które w między czasie wyszło.
Nie może ktoś tych głosów rozdzielić?
Drugi sezon beznadziejny głosowania trwają pół odcinka z gry nie zostało wiele ostatni odcinek totalnie bzdurny więc nie dziwię się że średniej ocen ale spokojnie zaraz oceny wzrosną bo ludzie którzy nie oglądali serialu dadzą same dychy dla zasady
Skończyłem oglądać drugi sezon i ... nie wiem, po co to ciągnęli, jak nie mają pomysłu. Każdy odcinek dłużył się niemiłosiernie i jest to jeden, nudny filler.
Drugi sezon to jakaś katastrofa. Niepotrzebnie ciągnące się dialogi. Głosowanie, które trwa prawie cały odcinek. Brak akcji. Powinni skupić się na rozgrywkach, a nie na nudnych dialogach.
Nie obejrzysz drugiego sezonu, bo jakieś randomy z neta powiedziały Ci, że jest słaby? Mimo, że nie jestem fanem, ani pierwszego, ani drugiego sezonu to myślę, że skoro pierwszy Ci się spodobał to powinieneś kontynuować oglądanie.
Wiesz co ja sam się zastanawiam czy zaczynać oglądać. Przejrzałem troche opinii i już często jestem w stanie dobrze ocenić, czy jest sens oglądać.