Squid Game
powrót do forum 2 sezonu

ocena obecna 2.6 tyczy się chyba tego reality show, które w między czasie wyszło.

Nie może ktoś tych głosów rozdzielić?

ocenił(a) serial na 3
Corrolek

Drugi sezon beznadziejny głosowania trwają pół odcinka z gry nie zostało wiele ostatni odcinek totalnie bzdurny więc nie dziwię się że średniej ocen ale spokojnie zaraz oceny wzrosną bo ludzie którzy nie oglądali serialu dadzą same dychy dla zasady

Marcin_Szalanski_pl

Mnie się drugi sezon dużo bardziej podoba niż pierwszy.

ocenił(a) serial na 3
Basia_101

a to ciekawe, przecież są praktycznie identyczne.

ocenił(a) serial na 8
Corrolek

Skończyłem oglądać drugi sezon i ... nie wiem, po co to ciągnęli, jak nie mają pomysłu. Każdy odcinek dłużył się niemiłosiernie i jest to jeden, nudny filler.

nobunaga

Takie nudne nobunaga, a dałeś ocenę 8 xddd chyba, że to ocena do 1 sezonu to wybacz :p 

ocenił(a) serial na 8
Adolinka

Oceniłem pierwszy sezon na 8 :)

nobunaga

A no to wszystko jasne, przepraszam :D

Corrolek

Drugi sezon to jakaś katastrofa. Niepotrzebnie ciągnące się dialogi. Głosowanie, które trwa prawie cały odcinek. Brak akcji. Powinni skupić się na rozgrywkach, a nie na nudnych dialogach.

Sayu24

Dziękuję Wam wszystkim. Czyli dam sobie spokój, A najgorsze ze jest zamówiony 3 sezon :-)

ocenił(a) serial na 6
Corrolek

Nie obejrzysz drugiego sezonu, bo jakieś randomy z neta powiedziały Ci, że jest słaby? Mimo, że nie jestem fanem, ani pierwszego, ani drugiego sezonu to myślę, że skoro pierwszy Ci się spodobał to powinieneś kontynuować oglądanie.

McGyverPL

Wiesz co ja sam się zastanawiam czy zaczynać oglądać. Przejrzałem troche opinii i już często jestem w stanie dobrze ocenić, czy jest sens oglądać.

McGyverPL

Generalnie chodzi o to, że jest masa seriali i filmów któe można obejrzeć, a na niektóre szkoda czasu, Obejrzałem dopiero co drugi sezon Lioness i jest zajebi,ty- uwielbiam takie filmy, Zamiast Squid G, obejrzę chyba serial Pingwin