Naprawdę warto polecić nawet dla samej ścieżki dźwiękowej.
Tak naprawdę to po prostu piękna seria dla której warto poświęcić czas.
Szczególnie powalająca jest piosenka Bratja(Brothers) którą można usłyszeć w dodatku do serii,śpiewana przez rosyjski chór naprawdę piękna.
true, true/ soundtrack bardzo dobry. druga płyta dobra, pierwsza wręcz kapitalna. mam do tego jeszcze singiel z filmu, ale niestety zupełnie nie robi wrażenia.
dodam tylko że bardzo dobre są również 4 kawałki które otwierają i 4 które zamykają odcinki. idealnie pasują do serialu.
ulubiony: 1 ending w wykonaniu Nany Kitade "Unerasable Sin" - taki pop z gitarami, ale dynamiczne i strasznie mi się spodobał.
Mnie tez sie podoba Bratja ^^ Bardzo mnie sie podobal tez singiel Ala "Boku wa koko ni iru". Po prostu tez trzeba miec single bohaterow tego anime xD Jeszcze mi sie podoba(nie wiem dlaczego) singiel Hughesa "Papa to asobou".
Popieram wszystkich, kocham muzykę!!! Soundtrack jest niesamowity. Bratja jest po rosyjsku, a moja rodzina z Rosji pochodzi, więc kiedy pierwszy raz to uslyszałam popłakałam się (w dodatku to było do AMV, w którym twórca ujął większość śmierci w anime :)