PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94667}
7,7 5,0 tys. ocen
7,7 10 1 4981
Star Trek: Voyager
powrót do forum serialu Star Trek: Voyager

Beznadziejny serial

ocenił(a) serial na 1

Głupi film.Nielubie tego typu serialów , tylko strata czasu,beznadzieja itp.

ocenił(a) serial na 10
Agna

Ja nie lubię seriali typu LOST czy Prison Break i są one dla mnie stratą czasu, ale nie piszę o nich że są głupie. Trzeba mieć otwarty umysł i być tolerancyjnym. W końcu każdy lubi inną tematykę. Ja uwielbiam Star Trek'a. Pomyśl zanim coś napiszesz. To świadczy tylko o Tobie

ocenił(a) serial na 8
Agna

Nie lubisz to poświęć ten czas na ćwiczenie ortografii i gramatyki bo w wypowiedzi roi się od byków. pozdrawiam :)

Agna

OMG. Nie lubisz to nie oceniaj. Zgadzam sie z przedmowcami - ja rowniez nie lubie niektorych seriali wiec ich nie ogladam (np Prison Break, 1 sezon ok, drugi i trzeci - porazka, ogolna ocena powinna byc okolo 4/10. NIE OCENIALEM GO NA FILMWEBIE bo nie jestem fanem tego typu seriali).
Uprasza sie o minimum inteligencji jezeli chcemy sie wypowiadac publicznie. Pewnie Wall-e to tez glupia bajka... :|

ocenił(a) serial na 4
PhoS

Filmweb jest od oceniania obejrzanych seriali i filmów nawet jeśli się nam
nie podobają.

ocenił(a) serial na 4
PhoS

a poza tym każdy lubi co innego jedni lubią Star Treka, inni Star Gate,
jeszcze inni Star Wars, lub inne seriale/filmy. Nie wszystko musi się
wszystkim podobać.

MistrzSeller

Wez sie nie odzywaj cwaniaku. Zobacz co komentuje. Idiota pisze ze film jest glupi (pewnie adekwatnie do wlasnej inteligencji- nie zrozumial?).
Idac Twoim tokiem rozumowania to powinienem szukac wszystkich filmow ktore mi sie nie podobaja i dawac 1/10? Albo jak fani anime na filmwebie, wszystkie filmy 10/10(anime oczywiscie)? Jezeli ktos jest tak ograniczony by napisac ze film jest glupi i nie lubi takich filmow, to jaki jest sens komentowania przez ta osobe danego gatunku, czy danego serialu? Wez sobie odpowiedz na te pytania. Chyba ze jestes podobnym trolem jak autor tematu.

PhoS

Pamiętaj, że tak zwana społeczność internetowa, to osobnicy, którzy siedzą godzinami przed komputerem, wchodzą na różne fora i próbują się dowartościować, pisząc obraźliwe komentarze. Jestem pewien, że ten typ, tego samego dnia, umieścił komentarze, w poradniku kulinarnym, podczas dyskusji, czy marchewka jest smaczniejsza na surowo, czy pieczona. Komentował, sprawy związane z religią, łowieniem ryb, odśnieżaniem dróg, itp.

klod47

Fakt, masz calkowita racje. Nie ma sensu wszczynac Krucjaty na trolla, bo to i tak nic nie zmieni. Szkoda jedynie, ze takich ludzi jest wiecej niz inautow choc starajacych sie uzywac netykiety. Co kraj to obyczaj.