w skrócie mówiąc najlepsze anime tego sezonu. polecam widzom bardziej
wymagającym.
Nie ma co dużo mówić o fabule, anime po prostu trzeba obejrzeć.
Rzeczywiście, im dalej, tym ciekawiej. Jednakże wiadomym jest, iż podróże w czasie to bardzo czuły i delikatny temat, który bardzo łatwo można popsuć. Oby fabule nie zabrakło logiki.
Jak na razie 14 odcinek, fabuła nadal spójna i pozbawiona większych błędów. no postarali się nie ma co. Mam tylko nadzieje ze się na 14 nie skończy 1 sezon.
10/10 daje mimo że troche za słodkie było:}
ale wypada docenić oryginalność i spójność całej tej historii
Popieram, 10/10, brak wad jak dla mnie, historia przecudowna. Cieszę się również, że jest taka końcówką a nie inna, bo inaczej bym tego nie przeżył :)
Genialne anime, fakt nie dam dychala, ale takie solidne dziewięć. Z początku może nie za bardzo wciąga, ale jak osoby wyżej się wypowiadające powielę te słowa. Im dalej tym lepiej. Fabuła wciąga i jest na tyle ciekawe te anime że 24 ep'ki wciągnąłem jednego dzionka. Bohater ma wspaniały charakter, nie da się nudzić przy nim. I jest to pierwsze anime jakie widziałem jeżeli chodzi o podróże w czasie. Reszta bohaterów jest też niczego sobie.
Na prawdę dobre anime, polecam. 9/10
Na prawdę ciekawe, polecam.
http://www.youtube.com/watch?v=PufrFDQQz8E&list=FLSKVx1Cg39n0wjp6fTGMX3w&index=2 &feature=plpp_video