Witam,
wie ktos moze jak sie nazywa aktorka, ktora grala Lise Rose w 6 odcinku 6 sezonu ? , gdyz bardzo mi sie spodobala a w obsadzie nie zostala nawet wymieniona ( co jest zalosnie smieszne, bo jak pisze pelna obsada, to powinien byc w niej kazdy, kto gral w filmie..., to chyba logiczne - jednak jak widac nie dla wszystkich...) . Z gory piekne dzieki i czekam na info
Nie znam ale brakuje również Michaela Irosiaida grał w 3 odcinkach jakiegoś tajemniczego ,,Prezesa'' moze pamiętasz numery odcinków
A czy postać na pewno nazywała się Lisa Rose, a nie Sarah Rose? W tym odcinku Sarę Rose grała ta aktorka: http://www.filmweb.pl/person/Jamie+Rose-45184
Świetne odcinki dziś sobie puściłem najlepszy był ostatni strasznie długo mi zeszło oglądanie. ktoś musi dodoać Michael Ironside do obsady bo go nie ma wpisanego.
To i ja o podobne zapytam. Jak się nazywa aktorka z odcinka "Hall of Fame" z sezonu 4 grająca policjantkę Susan? Chodzi o ten odcinek, w którym pojawia się seryjny morderca o pseudonimie Egzekutor. Przed koncertami Egzekutor zaczepiał dziewczyny, mówił, że jest fotografem, i w ten sposób je zwabiał. Susan występuje pod koniec filmu jako wabik dla mordercy.
ta aktorka nazywa się Keri Jo Chapman - grała w dwóch odcinkach - także tym pt. The Fighting McLains