Strażnik Teksasu

Walker, Texas Ranger
1993 - 2001
6,1 24 tys. ocen
6,1 10 1 24055
5,3 9 krytyków
Strażnik Teksasu
powrót do forum serialu Strażnik Teksasu

Witam,
wie ktos moze jak sie nazywa aktorka, ktora grala Lise Rose w 6 odcinku 6 sezonu ? , gdyz bardzo mi sie spodobala a w obsadzie nie zostala nawet wymieniona ( co jest zalosnie smieszne, bo jak pisze pelna obsada, to powinien byc w niej kazdy, kto gral w filmie..., to chyba logiczne - jednak jak widac nie dla wszystkich...) . Z gory piekne dzieki i czekam na info

użytkownik usunięty
Shurtugal_Eragon

Nie znam ale brakuje również Michaela Irosiaida grał w 3 odcinkach jakiegoś tajemniczego ,,Prezesa'' moze pamiętasz numery odcinków

Wiem o kogo Ci chodzi, ale teraz nie kojarzę ;(

Shurtugal_Eragon

A czy postać na pewno nazywała się Lisa Rose, a nie Sarah Rose? W tym odcinku Sarę Rose grała ta aktorka: http://www.filmweb.pl/person/Jamie+Rose-45184

Winds of Change 9x05
Lazarus 9x06
Turning Point 9x07
Retribution 9x08

użytkownik usunięty
gigus25

Dzięki

użytkownik usunięty
gigus25

Świetne odcinki dziś sobie puściłem najlepszy był ostatni strasznie długo mi zeszło oglądanie. ktoś musi dodoać Michael Ironside do obsady bo go nie ma wpisanego.

Shurtugal_Eragon

To i ja o podobne zapytam. Jak się nazywa aktorka z odcinka "Hall of Fame" z sezonu 4 grająca policjantkę Susan? Chodzi o ten odcinek, w którym pojawia się seryjny morderca o pseudonimie Egzekutor. Przed koncertami Egzekutor zaczepiał dziewczyny, mówił, że jest fotografem, i w ten sposób je zwabiał. Susan występuje pod koniec filmu jako wabik dla mordercy.

lachus77

ta aktorka nazywa się Keri Jo Chapman - grała w dwóch odcinkach - także tym pt. The Fighting McLains

_Ka_ro_li_na

Tak, wiem już; dzięki.