PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94336}

Strażnik Teksasu

Walker, Texas Ranger
1993 - 2001
6,1 24 tys. ocen
6,1 10 1 23993
5,2 8 krytyków
Strażnik Teksasu
powrót do forum serialu Strażnik Teksasu

Ile dokładnie wyszło odcinków tego serialu na vhs? Napiszę tylko, że od NVC, bo mam jedną kasetę z pilotowym odcinkiem - ogółem chyba tych odcinków na taśmie jest 3. Tytuł jest na okładce "Strażnik z Texasu", zaś lektor czyta: "Tropiciel z Texasu". Ktoś posiada i może napisać coś więcej?

Danielultras1

Witaj posiadasz moze Strażnika Texasu na VHS a masz może mozliwośc zgrania na plytkę lub coś ???

tiger29

jeśli nie zależy Ci na lektorze, to serial w oryginalnej wersji jest online ;)

_Ka_ro_li_na

No własnie zalezy mi na lektorze bo wiem że na VHS jest Tomasz Knapik i czy masz mozliwość zgrania ???

tiger29

niestety - mam tylko oryginalną wersję na płytach bez lektora (dziś dotarła z samej Hameryki) i właśnie przeglądam te płyty ;)

patrz na chomikach - jest sporo plików z polskim lektorem, niestety pierwsze sezony są przeważnie z lektorem Tomaszem Uttą lub tym z teleekspressu.
a Knapik pojawia się dopiero w późniejszych seriach.
na Polsacie odcinki były emitowane dawniej tylko z Knapikiem, dopiero Uniwersal Chanell i TV6 zmienili lektorów.

_Ka_ro_li_na

Witam ciebie a serialu nagranego na z Polsatu nie masz odcinków,powiedz mi na VHS jak
wyszedł Strażnik Teksasu to są 3 odcinki tam czy jeden cały ???

tiger29

cześć,
nie nagrywałam nigdy na vhs WTR, ani nie kupowałam kaset z nagraniami z tego serialu.
ciężko mi stwierdzić, jak to wygląda. ;)

_Ka_ro_li_na

a poszidasz jakieś fillmy na VHS

tiger29

posiadam, mam nawet odtwarzacz, ale to są same rodzinne pamiątki ;)

_Ka_ro_li_na

szukam kilka pozycji filmowych

tiger29

Jest jeden, pilot pt. "One Riot, One Ranger".

tiger29

Kaseta jest na Allegro.