Ostatnio oglądałem wszystkie odcinki jakie były wyemitowane na TV4 i TV6 i stwierdzam, ze tylko 1-szy sezon jest niezły oraz niektóre odcinki sezonu 2. Później już zatracono ten charakterystyczny klimat. Poza tym w sezonie 1 i 2 do większości odcinków muzykę robił Christopher Franke z kultowej grupy Tangerine Dream.
No i od trzeciego sezonu Chuck już nie jeździ GMC tylko ma tego nudnego Dodge'a :(
Zgadza się wszystko co napisałeś ,w tych pierwszych odcinkach był niesamowity klimat i były mega -ciekawe Ale 3 i 4 sezonie się najlepiej tłuczę i jest najwiencej rozwałki ! : http://www.youtube.com/watch?v=i8Lv0gJbZ-o
A co myslisz o serialu ,,Gliniarz i prokurator ,, ? Ja lubiłem ten serial jak akcja jeszcze działa się w Californi , w Los Angeles -Pierwszy sezon .Potem jak przenieśli akcja na Hawaje to serial dla mnie stracił .Już nie ten klimat ,bardziej serial przypominał sensacyjny w stylu ,,Strażnika Teksasu ,, -wiencej akcji ,mniej intrygi ,wątków kryminalnych itp
Lubię ten serial ale właśnie wole te odcinki kręcone w Hawajach. Podobny klimat jak w "Magnum" z Tomem Selleckiem (mogliby powtórzyć ten serial, dawno już nie było).
gowno prawda 3 sezon i reszta sa lepsze niz1 czy 2 jak sie nei znasz to cicho siedz ;p
Serial był dobry dopóty, dopóki nie pojawiły się ta para - ten gość i ta panienka. Walker i Trevet zeszli wtedy na dalszy plan.