Strażnik Teksasu

Walker, Texas Ranger
1993 - 2001
6,1 24 tys. ocen
6,1 10 1 24055
5,3 9 krytyków
Strażnik Teksasu
powrót do forum serialu Strażnik Teksasu
ocenił(a) serial na 10
_maestro_x

Cześć.:) Z tego, co wywynioskowałam po tytułach, to leci 7 sezon, tam, gdzie był ślub ostatnio. Wiadomo, jak mogę zdobyć ten film na dvd? Najlepiej wszystkie możliwe odcinki. Po prostu kocham ten serial, a niebawem nie będę miała możliwości oglądać go dalej. Pozdro:)

ocenił(a) serial na 10
_maestro_x

Teraz wskoczył 8 sezon, niestety ostatni :(
Patrzyłem na internecie to można kupić ale jeden sezon kosztuje 200zł i nie jest po polsku. Uwielbiam ten serial, super było by mieć wszystkie odcinki na dvd.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
baartoss

Z tego, co wiem, to jest 9 sezonów w sumie, czyli 396 odcinków, cz cos kolo tego...ja będę miala chyba 4 i 6 sezon, jeżeli mi kolega zgra...Nie wiem, gdzie i jak zdobyć resztę..:-( Tez kocham ten serial...Też bym bardzo chciała mieć ten serial na dvd...Napisalam do Biura Obsługi Klienta. Nie wiem, czy coś zrobią w tej sprawie. Niedługo nie będę miała możliwości dalej oglądać Łokera, bo wyjeżdżam. jakby ktos coś wiedział, że Łoker jest na DVD, dajcie znać!!

_maestro_x

Waker daje czadu :P Dzisiaj leciał na tv4 to się ubawiliśmy po pachy :) Nie rozumiem dlaczego nie napisali że to komedia...