Stranger Things: Sezon 4 Stranger Things sezon 4, odcinek 7
odcinek Stranger Things (2016)

Stranger Things | Rozdział siódmy: Masakra w laboratorium

Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab 1h 38m
8,7 2,6 tys. ocen
8,7 10 1 2604
Stranger Things
powrót do forum s4e7

Najbardziej zaskakujący odcinek sezonu, mimo wszystko odkrywający wszystkie zagadki na dlugo przed ich wyjaśnieniem. Mimo to, jedyny w miarę ciekawy odcinek tego sezonu. Reszta jest zwyczajnie nudna, powielana i tak oczywista, że ogląda się z dużym zmęczeniem. Humor wrzucany między sceny, które miały budować napięcie i komentarze nudnych już bohaterów, którzy graja tak jakby postac nie zmieniała się od 1 sezonu, rujnują serial doszczętnie.

Brzezmic

To jest twoja opinia. Moja jest zupełnie inna. Dobrze spędzam czas oglądając ten serial i dla mnie nic tu nie jest rujnowane. Młodzi aktorzy świetnie sobie radzą, dotrzymując kroku starszym kolegom. Ja się nie męczyłam, wręcz przeciwnie. Jak się przy czymś męczę, to po prostu nie oglądam i szukam czegoś innego.

ocenił(a) serial na 5
monika_2

Nigdzie nie napisałem by to była Twoja opinia. Z opiniami już tak bywa ze należą do ich autorów i każdy może mieć inną. Jeden będzie się pasjonował odcinkami "Klanu" i nudził przy Kubricku, a ktoś inny odwrotnie. Życie.

ocenił(a) serial na 5
Brzezmic

Bo ten serial jest nudny i słaby i mega przewidywalny, niestety taka jest prawda, tylko małolaty które niewiele w życiu widziały mogą się tym zachwycać...