Stranger Things: Sezon 4 Stranger Things sezon 4, odcinek 9
odcinek Stranger Things (2016)

Stranger Things | Rozdział dziewiąty: Na gapę

Chapter Nine: The Piggyback 2h 30m
8,2 2,4 tys. ocen
8,2 10 1 2378
Stranger Things
powrót do forum s4e9

zawód

ocenił(a) serial na 9

Sezon naprawde dobry koncowka 1 czesci idealna 8 odcinek tez dobrze zapowiada finał
a co sie okazuje? umiera Eddie czyli swiezosc serialu a max mimo tak slabej sytuacji jakims cudem przezyla koncowo eddie nawet nie musial tego robic KIEDY ONI WRESZCIE ZABIJA KOGOS Z GLOWNEJ KADRY to nudne ze dodaja dobre postacie a pozniej je usmiercaja i to jeszcze w calkowicie glupi sposob xD

ocenił(a) serial na 9
fifulson

najbardziej emocjonujacy moment w tym finale byl wtedy kiedy eddie gral master of puppets xD

ocenił(a) serial na 7
fifulson

w ogóle nie rozumiem tej śmierci Eddiego, to co zrobił na koniec nie miało żadnego wpływy na wydarzenia po prostu strzelił samobója. Sezon nudny i przewidywalny.

ocenił(a) serial na 9
Hawkarooney

Wydaje im się że twórcy musieli kogoś zabić ale kompletnie nie wiedzieli kogo to wybrali Eddiego

WiktorW23

mogli zabić Robyn :P

ocenił(a) serial na 8
Hawkarooney

Gdyby nie pociągnął za sobą netoperków, to wróciłyby one do domu Vecny i zaebały naszą trójcę, może. Więc jakiś sens w tym był, choć rozumieć frustrację.

ocenił(a) serial na 10
Hawkarooney

Lubiłem Eddy'go , ale od początku czułem , że zginie. W zasadzie był podejrzany o morderstwa więc ciężko byłoby wyjaśnić , że to nie On. A tak zginął jak bohater ratując innych. Sam Dustin powiedział jego wujowi , że Eddy zginął za miasto , które go nienawidziło

fifulson

co Wy tak chcecie śmierci kogoś z głównych? nie rozumiem tego, bo gdyby zabili Will'a, Hoppera albo Steve'a zaraz byłby płacz.... tak i tak źle....

ocenił(a) serial na 9
Paula_TV

dla mnie steve'a mogliby zabic caly sezon mialem wrazenie ze wlasnie on umrze

fifulson

Przecież on wróci w kolejnym sezonie, tyle że będzie wyglądał, jak maskotka Ironów...