Stulecie Winnych
powrót do forum 3 sezonu

Sezon 1 i 2 były dość dobre, było trochę za dużo miłosnych historyjek, ale często bardzo trzymał człowieka w napięciu. 1 odcinek 3 sezonu po licznych zmianach obsady okazał się kompletną beznadzieją. Nie wiem po co było zmieniać fabułę. Aktorzy grają sztucznie, nie wyczuli się w rolę, nudne krótkie nic niewnoszące dialogi jak i duża ilość scen, które tylko sztucznie przedłużają odcinek. Żal oglądać, więc sobie to daruję, daję dwie gwiazdki za fantastyczną robotę scenarzystów.

Edcenter

W większości przypadków książka jest dużo lepsza niż film

ocenił(a) serial na 7
Pawcio_filmaniak

Noi niestety w przypadku 3 sezonu sprawdza się to zdanie doskonale .

Edcenter

Nadal się uprę, że to zdanie doskonale się sprawdza w 99% przypadków. Przeczytałem w swoim życiu niemało rzeczy i nie przypominam sobie ani jednej takiej sytuacji, kiedy stwierdziłbym, że ekranizacja jest lepsza od książki

ocenił(a) serial na 7
Pawcio_filmaniak

Wiadomo, że w większości przypadków to zdanie się sprawdza, tyle że w przypadku tego serialu 1 i 2 sezon były w miarę na równym poziomie co książka.

Edcenter

Myślę, ze 2 odc zdecydowanie lepszy od nijakiego pierwszego.

aterson

Pierwszy wcale nie był nijaki. Przynajmniej ja gryzłem paznokcie przez 45 minut. No to jak drugi jest jeszcze lepszy, to szykuje się jazda

Edcenter

Czyli cały 3 sezon jest do bani z tego wynika. Czyżbyś widział już wszystkie 13 odcinków 3 sezonu?

ocenił(a) serial na 7
Pawcio_filmaniak

Jak jest coś tak słabe jak to, to wystarczą mi tylko obejrzane 3 odcinki, trudne sprawy się z tego robią. Książka była na prawdę dobra, więc nie wiem po co dodawać takie pierdoły do serialu. Nie zgadza się nic, ja rozumiem jakby te zmiany coś wnosiły, ale nie wnoszą nic. Zamiast poświęcić trochę więcej czasu Stanisławowi to pokazują jak dzieciaki z granatami biegają i jak się Michał goli. Pewnie nie czytałeś książki, więc polecam Ci ją bo jest o wiele lepsza i może będziesz mieć inne zdanie. Pozdrawiam.

Edcenter

Jak na razie obejrzałeś jeden odcinek a nie trzy

ocenił(a) serial na 7
Pawcio_filmaniak

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? 3 odcinki obejrzałem

Edcenter

A no nie umiem czytać ze zrozumieniem. Podobnie jak ci wszyscy kuwa debile, którym trzeci sezon się podoba. Daj mi linki do drugiego i trzeciego odcinka, chcę sam zobaczyć jakie to jest do dupy a ja się nie znam. Dziękuję z góry i pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Pawcio_filmaniak

To nie jest ogólnie dostępne, dziękuję pozdrawiam.

Edcenter

A ja już znalazłem. Obejrzałem 4 odcinki. Faktycznie, ja prdole, jakie to do dupy jest. Pierwsze 4 odcinki 3 sezonu po licznych zmianach obsady okazały się kompletną beznadzieją. Nie wiem po co było zmieniać fabułę. Aktorzy grają sztucznie, nie wyczuli się w rolę, nudne krótkie nic niewnoszące dialogi jak i duża ilość scen, które tylko sztucznie przedłużają odcinek. Gnojki bawią się granatami, Michał sie goli. Żal oglądać, więc sobie to daruję. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Pawcio_filmaniak

Sarkazm? Mam nadzieję, że nie.

Edcenter

Pozdrowienia nie.

ocenił(a) serial na 7
Pawcio_filmaniak

To pozdrawiam.