Wie ktoś o co chodzi z jego rodziną? A dokładnie z dziećmi? Przecież córeczka jest hinduską... Jak? Dlaczego? W sumie intrygowało mnie to od początku, zatem gdyby poruszono tę kwestie to chyba bym ją wychwycił, ale może jednak umknęło to mojej uwadze, bo naprawdę jestem ciekaw jak do tego doszło.
Kendall jest biały. Rawa jest biała. Chyba że to dziecko z wcześniejszego związku, lub została adoptowana, co jednak wydaje się stosunkowo mało prawdopodobne, bo to raczej nie ten typ ludzi, a nawet gdyby nie mogli mieć dzieci to raczej mogliby sobie pozwolić na adopcje białego dziecka, by się nie wyróżniała. Wiem, że to dziwne pytanie, ale naprawdę nie dawało mi to spokoju za każdym razem gdy ich pokazywali.
Rawa nie jest biała, a jego córka nie jest Hinduską - polecam sprawdzić chociazby pochodzenie imienia jej matki. Mam nadzieję, że pomogłam.
jak dla mnie jest biała jak nie powiem co... :D Poza tym jeśli chciałaś być pomocna to taka mogłaś być, bo niewiele mi to pomogło, i sprawdzając w internecie są trzy opcje, i wszystkie niby tak samo prawdopodobne dla tego imienia, Indonezyjskie, Polskie, Arabskie. W mniejszym stopniu Iran / Persja. Ale jak mniemam odnosiłaś się do opcji trzeciej, bo polką raczej nie jest, i z całą pewnością nie wygląda na wyspiarkę z azji.
Sprawdzanie pochodzenia aktorów też niewiele pomaga, bo brak takowych informacji w ich przypadku, zapewne zbyt mało popularne aktorki, co dotyczy głównie kobiety, bo na temat dziewczynki w ogóle niewiele można znaleźć. Ale imię dziewczyny wcielającej się w postaci córeczki sugeruje pochodzenie indyjskie, i ogólnie moim zdaniem wygląda na hinduskie + zdjęcia z jej twittera. W każdym razie nie wygląda na czarną, nie te rysy twarzy, i odcień koloru skóry, co samo w sobie nie obecnie nie może być wyznacznikiem.
ok, nvm, nie zauważyłem, że google wyświetlało wynika dla imienia Rawa przez W. Ale nie zmienia to wiele, bo niby pochodzi z języka Esperanto (sztuczny język), zatem to ślepy zaułek. A najpopularniejsze jest wśród rasy białej. W znacznie mniejszym stopniu wśród ludzi pochodzenia latynoskiego, w okolicach 10-15%. Ale to chyba odnosi się do USA.
Kendall dla mnie nie jest w stu procentach biały, ma takie rysy czy kolor skóry delikatnie odbiegający, tak samo jego żona. Tak mi się przynajmniej wydawało ale szczerze mówiąc nie pamiętam jak wyglądało to dziecko.
Kendal nie może mieć dzieci ,,strzela ślepakami'' jak to powiedział Logan zarówno córka jak i syn są adoptowani a co to za różnica jaki kolor skóry mają dzieci ?
Shiv to zdrobnienie od Shivaun/Shiobhan, irlandzkiego żeńskiego imienia. Jaka hinduska???
Pomijając doszukiwania się seansu w każdym aspekcie WYMYŚLONEJ fabuły wytłumaczę Wam jak działa genetyka. Kendall i Rawa maja ze soba dzieci. Kendall jak doskonale widzicie ma dosyć ciemne dominujący cechy (ciemne oczy, włosy). Rawa jak ktoś dobrze zauważył ma pochodzenie hinduskie. Sama jest prawdopodobnie mixem w połowie Hindus, w połowie biała. W tej mieszance jej skóra j wygląd poszły bardziej w biała stronę ale to nie zmienia faktu, że np.
jej babcia/dziadek mogą być 100% ciemnymi hindusami. Przy spłodzeniu dziecka liczą się geny 2 i 3 pokolenia. Czasem mogą zdominować cechy które same u nas nie zdominowały. Oto cały sekret
Jestem na świeżo po obejrzeniu wszystkich sezonów.
W ostatnim odcinku sezonu czwartego sprawa dzieci Kendalla jest explicit wyjaśniona.
Ani jedno ani drugie nie jest jego biologicznym dzieckiem.
Pod koniec ostatniego odcinka w trakcie kłótni Roman mu to wypomina, nazywając jego dzieci 'randoms' (chyba tak brzmiało to w oryginale, co przetłumaczono na polski jako 'znajdy' bodajże).
Jedno z dzieci jest adoptowane (moim zdaniem: prawdopodobnie córka, która jest Induską; Rava zdaje się mieć bowiem korzenie azjatyckie, widać to, subtelnie, po jej rysach; na pewno nie jest rasy kaukaskiej; tak więc obstawiam, że to był powód wzięcia dziecka z tamtego rejonu: Indie, Bangladesz albo Sri Lanka; ja osobiście nie rozpoznaje przedstawicieli tych narodowości).
Tymczasem drugie dziecko nie jest jego. Roman to Kendallowi wykrzykuje, mówiąc, że jest 'jakiegoś faceta od szafek'.
Tak więc tutaj dopełnia się wcześniejsze stwierdzenie Logana o niepłodności Kendalla.