Zastanawia mnie różnica wieku aktorów grających Kendalla, Shiv i Romana, w stosunku do Alana Rucka, który gra Connora. Logan ma czwórkę dzieci, które występują w intro i wszyscy są tam w podobnym wieku, natomiast aktor grający Connora jest 30! lat starszy od Shiv (i 10 młodszy od samego Briana Coxa, który gra Logana). Jedynym wytłumaczeniem jest dla mnie to, że jedno z dzieci w intro to nie jest żadne z tych które znamy w serialu, bo jak inaczej wytłumaczyć tak dużą różnicę wieku? Pozostali aktorzy są do siebie zbliżeni wiekiem.
Czekałem na jakieś info, że Logan miał jeszcze jedno dziecko, które umarło czy coś takiego, ale póki co (3 odcinek 3 sezonu) nic takiego nie padło.
To że między aktorami jest taka różnica wieku nie znaczy że jest tak w serialu. Connor (aktor grający Connora) mimo że jest 30 lat starszy od Shiv wygląda jakby był starszy o max 10-15.
Na zdjęciach w intro wszystkie dzieci są w podobnym wieku, więc nawet różnica 10 lat nie pasuje.
Zresztą bez przesady, 10-15 lat? Porównaj sobie go z takim Kieranem Culkinem (Romanem), przecież on wygląda jak jego ojciec.