Sukcesja
powrót do forum 3 sezonu

Trzeci sezon już dość męczący. Te same twarze, te same teksty, te same rozmowy telefoniczne, skoki z samochodu do odrzutowca i do helikoptera. Ile można? Brian Cox wyglada na zmęczonego rolą.

ocenił(a) serial na 8
pawelgol

to tak po pierwszym odcinku serii Ci się zebrało na podsumowanie sezonu? Mam radę, naprawdę świetną - nie oglądaj dalej, unikniesz dzięki temu znużenia i rozczarowania... Bye

ocenił(a) serial na 7
sobanek

A ty natomiast widziałeś już wszystkie odcinki i polecasz. Tak, oceniam trzecia serię na podstawie pierwszego odcinka i poprzednich serii. Czy to zbrodnia?

ocenił(a) serial na 8
pawelgol

oki, wiec papa, bo rozumiem, ze tak cie znudzil ze nie bedziesz go ogladal i dzielil sie tutaj swoimi nieprzemyslanymi opiniami :D like i wrote - bye bye...

pawelgol

Ciekawa opinia. To może napisz, co nowego byś chętnie zobaczył, co zmienił żeby serial na nowo Cię zainteresował?

ocenił(a) serial na 7
dobryfilmowiec

Nowe postacie, nowe wątki?

ocenił(a) serial na 10
pawelgol

Właśnie jestem po drugim odcinku 3. sezonu i znowu są te same twarze, te same teksty, te same rozmowy telefoniczne, skoki z samochodu do odrzutowca i do helikoptera, ale ogląda się to z otwartą japą. Dialogi w "Sukcesji" to perła, jakby je pisał sam Tarantino. Będą nowe postaci, m.in. Alexander Skarsgard, Adrien Brody, a także Hope Davies jako córka Sandy'ego Furnessa (pojawia się już w drugim odcinku). W sumie dobrze, że HBO nie wypuszcza wszystkich odcinków jednocześnie, bo szybko byłby niedosyt.

ocenił(a) serial na 7
pawelgol

Zgadzam się w stu procentach. Dialogi są tak męczące (nienaturalne i nierealistyczne), że podczas oglądania zaczynam przeglądać telefon. Ciągłe przerzucanie się inwektywami powoduje, że zaczynam stwierdzać, że ten serial jest mocno średni.

ProFide

Oj tak zaczyna to wszystko męczyć. Niektóre teksty super, ale dotychczasowe 2 odcinki 3 sezony to gehenna.

ocenił(a) serial na 8
pawelgol

Tak, jestem po 3odcinku, i jakby inny serial, choć niby ten sam.