PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95506}

Sunset Beach

1997 - 1999
5,7 1,2 tys. ocen
5,7 10 1 1229
Sunset Beach
powrót do forum serialu Sunset Beach

hej ogladacie SB, ogladalam go chyba z 15 lat temu i robie powtorke :) taki sentyment, ale nic mnie
nie wkurza jak te reklamy co 10 minut!!!!!masakra

ocenił(a) serial na 10
bianka226

Oglądam :) Reklamy jak zwykle wkurzające. Inaczej się ogląda wiedząc, co się wydarzy, ale miło powspominać :)

bianka226

też oglądam :) i oglądałam dawno temu kiedy było w tv

serial trochę stracił i widać, że się zestarzał, dziś wydaje mi się bardzo banalny ale to początki i później akcja trochę się rozkręci

ocenił(a) serial na 7
Seiya

Boze te reklamy to jest masakra serial zaczyna sie o 19 , a 19:09 juz 1 reklama i ciagle to samo w tych reklamach,az odechciewa mi sie ogladac. Ja ten serial ogladalam w podstawowce...jakis taki sentyment :) i ciesze sie,ze moge go sobie przypomniec, bo malo pamietam i nie wiem jak sie skonczyl..PS nie piszce jak :P

bianka226

nie pamiętam samej koncówki ale pewne wątki z całego serialu już tak więc będzie ciekawie, poza tym nie oglądałam wtedy od początku więc dopiero teraz wszystko mogę obejrzeć

ocenił(a) serial na 10
Seiya

Ja od samego początku oglądałam w 5 klasie chyba :D Uwielbiałam RTL7 i jak zobaczyłam reklame, że ma się zacząć 22 września, to czekałam niecierpliwie. Wytrwałam do samego końca, we wakacje trzeba było wstać po 5, ale opłacało się (mimo iż dużo końcowych odcinków oglądałam na Channel 5, ale po angielsku, a wtedy jeszcze nie uczyłam się ang). Trochę serial stracił pod koniec jak mój ulubiony aktor skończył jak skonczyl, a potem do wiezienia go wsadzili, a bohaterka, która na poczatku serialu zabila goscia, w ogole w pace nie siedziala. Akurat jego watek i jego ukochanej zmarnowali z czasem, niestety.