Nie ma żadnego tematu? Nie wierzę.
Jak oceniaxie? Zacząłem oglądać Supergirl od 3go sezonu. Mam do nadrobienia. Z kolegą rozmawiałem. Pytałem się czy ogląda. Mówił że go denerwowało oglądanie 4 seriali naraz. W sumie to też takie trochę dziwne. Bo oglądam sobie 3 sezon normalnie i widzę że właśnie połączenie będzie. Oglądałem to kilka razy. Daj e. Podoba mi się to. Tylko trzeba niestety nadrabiać 4 seriale naraz.
serial jest o dziwo bardzo dobry ale mysle ze wspolczesna mlodziez tego nie docenia ^^ dlatego brak komentarzy a jak sa to dzieciaki ktore mysla ze wszystko wiedza a przeciez flash arrow supergril daredevil i te inne seriale bardzo przyjemnie sie oglada.
Daredevil oglądałem. Tylko właśnie się zastanawialem :)
On jest z Marvel. A nie DC. Z Daredevil było spoko jak spotkał się z SHEHulk. Supergirl jest dość dobrym serialem. Ale moim zdaniem Flash bardziej wciągający. W Supergirl dużo scen jest wg mnie zbędnych. W The Flash nawet jak się służyły dialogi to uważam że ciągnęły fabułę do przodu i coś wnosiły. Tutaj w Supergirl dużo wtrącają wątków co niepotrzebnie wydłużają odcinki. Mogliby dać więcej akcji. No cóż poradzić. Mam do oglądnięcia jeszcze trochę odcinków Supergirl. Co do wątku. To właśnie jak skończyłem ten odcinek oglądać. To muszę spytać wujka google jakie teraz seriale i odcinki mam do oglądnięcia.