Pochodzą z ostatnich 11stu odcinków SAO. Gotuj się na katastrofę, nie spojlując.
Pff... czyli co? wszystkim się rozciągną uszy?
ps. jestem zainteresowana ale obejrzeć, obejrzę jak będę miała "wenę"... ostatnio mam ochotę obejrzeć coś ze smokami i wciąż nie mogę znaleźć nic :(
obejrzysz to zobaczysz, no chyba, że lubisz spoilery ale wtedy po ... oglądać ?
Zależy jakie spoilery... jak nie zdradzające ważnych elementów to mi nei przeszkadzają.
Np. standardowa opowieść o kapturku. Jak bym nie znała i mi powiedziano że np. "wilk nie ma żadnych zdolności aktorskich" to to by mi nie przeszkodziło w normalnym obejrzeniu.
A mnie się baaaardzo wszystkie 25 odcinków podobały, nie mam na co narzekać :) Może i to Alfheim Online (OD RAZU MÓWIĘ, ŻE TO NIE JEST SPOILER, bo przecież mówią o nim już w pierwszym czy drugim odcinku z tych jedenastu) jest troszeczkę nudniejsze, ale i tak ogólnie trzyma poziom i akcja łącznie z dalszą częścią tej fabuły jest zaczepista i polecam :)
widzisz, pierwsza cześć opowiada o uwięzionych graczach w grze "SOA" na koniec jednak nie każdemu udaje się powrócić do rzeczywistości ... i tu zaczyna się własnie część z elfami :) Sellesa jesli nie widziałaś/eś to jak najszybciej to zrób :D