7,7 15 tys. ocen
7,7 10 1 15021
Sword Art Online
powrót do forum serialu Sword Art Online

Czy wyjaśni mi ktoś czemu wśród zdjeć są jakieś screeny z elfami?

ocenił(a) serial na 6
Sellesa

Pochodzą z ostatnich 11stu odcinków SAO. Gotuj się na katastrofę, nie spojlując.

mim1312

Pff... czyli co? wszystkim się rozciągną uszy?

ps. jestem zainteresowana ale obejrzeć, obejrzę jak będę miała "wenę"... ostatnio mam ochotę obejrzeć coś ze smokami i wciąż nie mogę znaleźć nic :(

ocenił(a) serial na 10
Sellesa

obejrzysz to zobaczysz, no chyba, że lubisz spoilery ale wtedy po ... oglądać ?

Raiton

Zależy jakie spoilery... jak nie zdradzające ważnych elementów to mi nei przeszkadzają.

Np. standardowa opowieść o kapturku. Jak bym nie znała i mi powiedziano że np. "wilk nie ma żadnych zdolności aktorskich" to to by mi nie przeszkodziło w normalnym obejrzeniu.

ocenił(a) serial na 10
Sellesa

A mnie się baaaardzo wszystkie 25 odcinków podobały, nie mam na co narzekać :) Może i to Alfheim Online (OD RAZU MÓWIĘ, ŻE TO NIE JEST SPOILER, bo przecież mówią o nim już w pierwszym czy drugim odcinku z tych jedenastu) jest troszeczkę nudniejsze, ale i tak ogólnie trzyma poziom i akcja łącznie z dalszą częścią tej fabuły jest zaczepista i polecam :)

mim1312

i tak przy okazji, pisze się: nie spoilerując

ocenił(a) serial na 10
Sellesa

widzisz, pierwsza cześć opowiada o uwięzionych graczach w grze "SOA" na koniec jednak nie każdemu udaje się powrócić do rzeczywistości ... i tu zaczyna się własnie część z elfami :) Sellesa jesli nie widziałaś/eś to jak najszybciej to zrób :D

napoleonka_83

Jak znajdę czas :)
Chwilowo mam taki bałągan z moją "biblioteczką" i brushami ze bnei mam czasu na uważne ogladanie...