7,7 15 tys. ocen
7,7 10 1 15021
Sword Art Online
powrót do forum serialu Sword Art Online

W internecie pojawił się trailer .który odkrywa że (podobno) ma być kolejna seriaa:]

ocenił(a) serial na 10
Akker

Tak. Gun Gale online, czyli kolejna gra VRMMO :)
Niestety nie znalazłam nigdzie informacji o dokładnej dacie premiery...

Jestem wielką fanką SAO, ale zapowiedź Gun Gale Online nie napawa mnie wielkim optymizmem :( Oglądając pare screenów, można zauwazyć, że SPOILER Kirito będzie miał damskiego avatara! koszmar! Kirito - baba :/ Do tego nigdzie nie ma śladu Asuny w GGO...
No i przede wszystkim GGO to typowa strzelanka... Ja jakoś osobiście wolę gry wykorzystujące białą broń i klimaty z sao, ewentualnie alo... a nie jakiś battlefield n statku kosmicznym :P
Tak czy siak z sentymentu do pierwszego - genialnego sezonu wg mnie - Gun Gale Online też będę oglądać. Możliwe, że będę pozytywnie zaskoczona.

Pozostaje nam czekać. A może ktoś znalazł jakiekolwiek info na temat daty premiery GGO ?

ocenił(a) serial na 9
MariaWu

Ma być w 2014, pewnie gdzieś w lipcu tak jak SAO. Z tego co wiem Asuna była w nowelce to i w anime pewnie też będzie.

ocenił(a) serial na 10
bartik101

jakieś potwierdzone info masz o tym, że w ogóle taka seria powstanie?

ocenił(a) serial na 8
Raiton

Trailer
( http://www.swordartonline.wbijam.pl/druga_seria-01.html )

ocenił(a) serial na 9
MariaWu

Zapomniałem zapytać... Oglądałeś już odcinek specjalny ?

bartik101

Oglądałeś ?? raczej oglądałaś ...chyba nie doczytałeś wypowiedzi ^^

ocenił(a) serial na 10
bartik101

Novelki nie czytałam, więc nie wiem co to z tą Asuną będzie, ale przywracasz mi nadzieje :)
Tak oglądałam :) Odcinek fajny, dobre przypomnienie całego sezonu. I cieszę się, że na końcu zrobili jakby dodatkowy odc. z ALO :) Coś miłego dla oka.

ocenił(a) serial na 8
MariaWu

No nie wytrzymie zaraz, przeczytajcie sobie kawałek nowelki, a zobaczycie, że Kirito nie będzię kobitą, zresztą czy na plakatach mających za zadanie wypromować serię ma on gdzieś trochę niżej szyi fanservis? A skoro można tworzyć własne inaczej wyglądające avatary to czy Asuna nie mogła po prostu zrobić sobie inaczej wyglądającej postaci? Więcej nie piszę, żeby nie spoilerować.. :P

ocenił(a) serial na 10
KukWins

nie przeczytam nowelki,bo u mnie z angielskim słabo niestety ;P i myslę, że nie tylko ja mam ten problem. Ale Twoj wpis dał mi duzo nadziei! Dzięki ! :D

ocenił(a) serial na 8
MariaWu

Nie ma sprawy :P

Akker

Powiem szczerze że cieszę się że będzie 2 sezon SAO ale czekam na kolejny sezon równie dobrego Accel Worlda oraz Ao No Exorcista :)