PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60353
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

ciekawy pomnysl na serial ale dla mnie akcja zaczela sie dopiero pod koniec sezonu "dzieki" zaskaujacej smierci Donny. uwazam ze ocena ogolna nieco zawyzona. niekotre rzeczy wydaja sie byc sporym niedociagnieciem. nieudany zamach na claya jest dobrym przykladem. co jak co ale gangi to chyba nie maja problemow z zabijaniem nawet takich "dygnitarzy". druga rzecz jaka rzucila mi sie w oczy to nieudolnonsc wladz federalnych. trudno mi uwierzyc ze w takim kraju jak usa federalni nie moga sobie poradzic z grupa przestepcza zlozona z motocyklistow a przynajmniej nie na tyle dlugo aby ciagnac to przez tyle odcinkow:/ licze po cichu ze druga seria utrzyma tempo akcji z ostatnich odcinkow pierwszej serii nie chcialbym sie rozczarowac...serialik mozna zobaczyc ale nie rzuca na kolana
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
sandmaster3

Cleya chcieli zabic gowniarze, sam widziałes ze alvares pozwolił to zrobic swoiemu synowi,doswiadczony killer zabił by pewnie odrazu ale gowniaz z bronia wątpie;]
W USA istnieja takie kluby naprawde np Hells Angels Motorcycle Club, albo Banditos i istnieja one baaardzo długo, np. hells angels od 1948. :] Wiec z tymi federalnymi nie jest wcale tak przesadzone;]

Bardzo polecam ten serial szczególnie fanom jednosladów, na widok tych harleyów az dech zapiera, takie piekne sa;]

Pozdrawiam ;]