PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Coś mi się wydaje, że Sutter sprawi wszystkim psikusa w wielkim finale. Niby sprawa się wyjaśniła, wiadomo, co chłopaki muszą zrobić ze Starą, ale logiki tu jak na lekarstwo. Poza tym nie czuć już żadnej sympatii do klubu. Swoim postępowaniem sięgnęli dna, na które pociągnął ich naiwny, nieszczęsny Jax.
Mimo dobrych chęci staczają się coraz bardziej.
Mam nadzieję, że finał będzie efektowny, choć nadzieja matką głupich.

ocenił(a) serial na 10
Vhaldemar

Z wypowiedzi Suttera wynika, że koniec będzie mocarny. Rzucił on kilkoma spoilerami. Nie chcę tutaj nikomu psuć zabawy z oglądania ale powiem, że jedna osoba okaże się być kimś zupełnie innym a dla innej wszystko skończy się naprawdę bardzo tragicznie.

Osobiście mam nadzieję, że nie będzie zakończenia w stylu House'a albo Dextera ale bardziej w stylu Breaking Bad.

ocenił(a) serial na 10
Maciek940304

No teraz to ja mialabym ochote poznac tych kilka spojlerow! :)

ocenił(a) serial na 10
dapo9

własnie też jestem ciekaw. :D

ocenił(a) serial na 10
Maciek940304

No stary,ale mnie zaciekawiłeś tymi spojlerami xD
Mam nadzieje,że bedzię mocarny bo wkońcu musi utknąc w pamięci na całe zycie bo juz takiego serialu nie bedzie ;D

ocenił(a) serial na 10
Maciek940304

Moze napisz je tutaj z zaznaczeniem, ze to spojler i kto bedzie chcial to poczyta ;) bo ja jestem meega ciekawa ;) a mysle, ze skoro sam Sutter o nich wspomnial to nie zepsuja one efektu koncowego ;)

ocenił(a) serial na 10
dapo9

Niestety można to zaznaczyć tylko dla nowego tematu a nie dla jednej odpowiedzi. Wstawiłbym link ale nie mogę nigdzie znaleźć. Chyba będziecie musieli poczekać jeszcze te 3 tygodnie i sami się przekonać :)