PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60137
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Jeśli mielibyście ustawić sezony serialu od najlepszego do najsłabszego jak by to wyglądało wg Was?

ocenił(a) serial na 10
shorty_2

1.4 sezon
2. 7 sezon
3 . 2 sezon
4. 5sezon
5 . 6 sezon
7. 3 sezon

ocenił(a) serial na 8
shorty_2

Dla mnie chyba najciekawszy 4, potem mniej więcej na tym samym poziomie 2,3 i 5, potem 1, bo na początku jak się wszystko rozkręcało to oglądanie szło mi dość mozolnie, a na końcu 6 i 7, najsłabsze według mnie sezony.
Tak poza tym, znacie jakieś seriale o podobnym klimacie lub jakieś wasze ulubione? Po zakończeniu SOA nie mogę nic konkretnego znaleźć.

ocenił(a) serial na 8
ola14

Polecam strasznie Gomorrę-naprawdę wgniata w fotel (jest surowy, brudny, bez zbędnego pieprzenia) oraz
Sherlock i Utopia (pokręcony na maksa z genialną postacią Arby'ego)

ocenił(a) serial na 8
ola14

"The Shield" przede wszystkim, gra tam nawet kilka postaci z Sonsów. A jeśli chodzi o gęste klimatycznie i wciągające przy tym seriale, to polecam też "Oz" i "The Killing".

PS. Niezwykle cieszą mnie Wasze odpowiedzi. Po serialu spodziewałem się czegoś extra i choć sezon I jest na razie dobry, to jednak dużo poniżej oczekiwań. Dobrze wiedzieć, że najlepsze przede mną :)

ola14

Zgadzam się z przedmówcą odnośnie Gomorry. Film był strasznym gniotem i niewypałem, ale serial jest genialny. Czekam na kolejny sezon.

shorty_2

1. Sezon 4
2. Sezon 2
3. Sezon 3
4. Sezon 7
5. Sezon 1
6. Sezon 6
7. Sezon 5

ocenił(a) serial na 9
shorty_2

1.Sezon 3
2.Sezon 2