Jeśli mielibyście ustawić sezony serialu od najlepszego do najsłabszego jak by to wyglądało wg Was?
Dla mnie chyba najciekawszy 4, potem mniej więcej na tym samym poziomie 2,3 i 5, potem 1, bo na początku jak się wszystko rozkręcało to oglądanie szło mi dość mozolnie, a na końcu 6 i 7, najsłabsze według mnie sezony.
Tak poza tym, znacie jakieś seriale o podobnym klimacie lub jakieś wasze ulubione? Po zakończeniu SOA nie mogę nic konkretnego znaleźć.
Polecam strasznie Gomorrę-naprawdę wgniata w fotel (jest surowy, brudny, bez zbędnego pieprzenia) oraz
Sherlock i Utopia (pokręcony na maksa z genialną postacią Arby'ego)
"The Shield" przede wszystkim, gra tam nawet kilka postaci z Sonsów. A jeśli chodzi o gęste klimatycznie i wciągające przy tym seriale, to polecam też "Oz" i "The Killing".
PS. Niezwykle cieszą mnie Wasze odpowiedzi. Po serialu spodziewałem się czegoś extra i choć sezon I jest na razie dobry, to jednak dużo poniżej oczekiwań. Dobrze wiedzieć, że najlepsze przede mną :)
Zgadzam się z przedmówcą odnośnie Gomorry. Film był strasznym gniotem i niewypałem, ale serial jest genialny. Czekam na kolejny sezon.