PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60228
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Jestem na początku 3 sezonu, jeśli oni będą tam ginąć w takim tempie , to boje się że nikt nie dożyje finałowego odcinka :P

malziyk29

Nie chcę zniechęcać, ale w sezonach 5-6 robi się strasznie nudo i tempo spada dosyć mocno. Z serialu zrobili obyczajową mamałygę.

nawisher

To niedobrze, 2 sezon był bardzo dobry a 3 też zapowiada się ciekawie. Czyli będzie takie biadolenie jak w pierwszym sezonie jak matka Jaxa urabiała te jego dwie cizie, gdzie bez przewijania się nie obyło?. Narazie mam 5 sezonów i spróbuje je obejrzeć. Chociaż 7 sezon jest jakiś satysfakcjonujący a tym samym finał ?

malziyk29

Chciałbym odpowiedzieć na pierwsze pytanie, ale jakkolwiek się do tego zabiorę - mogę Ci zaspoilerować, więc tego uniknę. 7 sezon był przesadzony, a jak przesadzony to sam się dowiesz, jeżeli dotrwasz. Zakończenie mistrzowskie, strasznie mi się podobało.

nawisher

Dzięki za odpowiedz. Mam nadzieje, że dotrwam za jakiś czas do końca i podzielę się swoim zdaniem na temat całości. Apropo zabierając się za oglądanie wiele osób sugerowało, że to podobny poziom co Breaking Bad ale SoA to jednak to nie ta liga chyba. BB od serialu bardzo dobrego zmienia się w kapitalny, tutaj z tego co piszesz poziom jest nierówny. Już chyba nie będzie nic tak niesamowitego jak przygody Waltera i Jessego , tam każdy odcinek to było coś co porywało tłumy, angażowało w sposób obłędny i dawało dużo satysfakcji i przeżywania tej historii.Jeszcze jedno, oglądałeś może The Wire, bo to ten sam człowiek chyba robił co SoA i czy on jest lepszy od Synów ?

malziyk29

Breaking Bad był kapitalny od początku do końca, Synowie, mimo że to jeden z moich ulubionych seriali powinien według mnie skończyć się na 4/5 sezonie. Nie oglądałem The Wire - nie przepadam za kryminałami i policjantami w rolach głównych, wyjątkiem jest dla mnie True Detective.

nawisher

Zresztą to różnie bywa, może akurat sezony 5-6 Ci się spodobają, masa osób uważa tak naprawdę sezon 3 za najgorszy, dla mnie jest on jednym z najlepszych.

ocenił(a) serial na 10
nawisher

Nie przesadzaj 5-6 sezon nie był taki zły 3 sezon mnie najbardziej znudził ale zakończenie 3 sezonu jest dobre nawet