PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60227
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Może mi ktoś wytłumaczyć definicje ostatecznego głosowania. Dla mnie głosowanie to albo za albo przeciw, a tutaj to bardziej potwierdzenie egzekucji, pada stwierdzenie ostatecznego głosowania i nikt nie może się wychylać, wszyscy muszą dać "za" i koniec, więc co to za głosowanie. Co by się stało z tymi członkami którzy dali by sprzeciw ?? Nie z czaiłem tego.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

Ta kwestia była źle przełożona w tłumaczeniach krążących w sieci. Było "Mayhem vote", przetłumaczyli to jako "ostateczne głosowanie", a powinno być "głosowanie nad Panem Chaosu".
Wszyscy musieli dać "za", ponieważ tak Jax ustalił z innymi prezydentami - i tylko pod takim warunkiem zgodzili się na jego propozycje (jedną dotyczącą zmiany prawa o nieprzyjmowaniu czarnych do SoA).
Mam nadzieję, że pomogłem.

Fixxxer

No ok, ale głosowanie nad panem chaosu to w dalszym ciągu "głosowanie" czyli wytłumaczyłeś ale kwestia głosowania pozostaje nie rozstrzygnięta ale dzięki ;)

ocenił(a) serial na 7
Mateo_SF

Głosowanie było symboliczne . Nie wszystko było pokazane w ostatnim odcinku ale wydaje mi się że to była wola Jaxa aby był osądzony sprawiedliwe wedle klubowego kodeksu . Tak się stało , bądź co bądź Jax zasłużył na śmierć bo zabił niewinnego członka klubu lecz jednak sam na siebie sprowadził Pana Chaosu nie obciążając swoich braci morderstwem przywódcy . Jax sam chciał umrzeć dlatego Chibbs był tak załamany po rozmowie z Jaxem na dachu gdy Tig zapytał czy z nim wszystko w porządku . To tylko moja osobista analiza ;p

stasiak87

Pewnie tak, tak samo jak Nero gdy do Unsera mówił żeby pojechał do Gemmy ratować Jaxa chociaż wiedział że to Gemma miała zostać zabita. Wiesz, jak dla mnie to i tak Synowie skończyli się wraz ze śmiercią mojego ulubionego bohatera, myślę że wiadomo odrazu o kogo chodzi ;) można się domyślić jak jest się fanem synów. Ale mimo to będe tęsknił za serialem.No i swoją drogą Jax w zaświatach może uformować niezłą drużynę. JT jako President, Jax jako VP, Opie Sgt in Arms. no i wielu innych. Pozdrawiam.