PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60227
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Kilka lat temu poddałem się po 2 odcinkach. Teraz zrobiłem to po 5. Cały ten gang wydaje mi się śmieszny, odcinki z podobnym schematem, serial średni i nic więcej. Czytam komentarze, jedni piszą, że od 2 sezonu zaczyna się rozkręcać, inni, że do 3-4 jest ok, później tylko gorzej. Ok, później może się rozkręca, może jest wybitny, ale im jestem starszy, tym bardziej cenię swój czas. Skoro po 5h mnie nie zainteresował, no to nic z tego nie będzie ;)

ocenił(a) serial na 10

To nie oglądaj i tyle. Mnie wystarczy tylko tyle mega pozytywnych ocen tego serialu i jego ranking. Tak samo mam kolegę, który go olał po 2-3 odcinkach a wszyscy moi znajomi się nim zachwycają. Po prostu są ludzie, którzy nie nadają się do seriali może ich nie lubią może chcą znać finał po kilku godzinach tego nie wiem. Ja koledze nagrałem kilka hitowych seriali z topu rankingu i żaden mu się nie spodobał . To cóż trzeba sobie powiedzieć czy ja jestem człowiekiem dla którego nie stworzono fajnego serialu jeszcze czy po prostu cały świat jest tak debilmy i ogląda głupoty a ja jestem idealny. Odpowiesz sobie sam. Mnie serial urzekł od początku a akurat miałem l4 i pierwsze 5 sezonów oglądałem w tydzień potem czekałem z niecierpliwo są na nowe sezony póki wyszły. A jak się skończył nie mogłem wstać z fotela nie widziałem czy to już koniec czy może się zawiesiłem czekałem do końca napisów i nie mogłem uwierzyć że to już koniec. I tyle w temacie . Trzeci raz nie podchodź i tak się nie spodoba włącz M jak Miłość ponoć to lepszy Hit znany na całym świecie tak samo jak synowie :)

użytkownik usunięty
_Simon

Hmm chyba mój komentarz Cię uraził skoro mi tu wyjeżdżasz z jakimś M jak Miłość, jak typowy, obrońca fanboy. Wiesz, nie każdemu musi się to samo podobać i nie ma w tym nic dziwnego. Nie podszedł mi serial i tyle.