Kurt Sutter przeprasza za ogromny spoiler z finału "SoA", który pojawił się na okładce książki "Sons of Anarchy: The Official Collector's Edition". Klikacie na własną odpowiedzialność: http://www.spoilertv.com/2014/12/sons-of-anarchy-episode-713-papas-goods_5.html
Ja myślę, że to jest jak najbardziej do przewidzenia. Spodziewałem się tego od kilku ostatnich odcinków. Ciekawi mnie bardziej w jaki sposób oni zginą :D
To zbyt proste, żeby przez problem z nogą zginął. Myślę, że zrobi to specjalnie.
No to teraz wyobraźcie sobie hipotetycznie sytuację w której Chucky myśli że Jax zabił Gemmę. Modyfikuje motocykl ojca Jaxa i Jax podziela los swojego ojca.
Proste, wręcz kompozycją klamrową śmierdzące zakończenie. Taka ironia losu.
A o tym, że Chucky mógłby to zrobić to nie pomyślałem. W sumie z Jaxem naprawiał ten motocykl i kazał Unserowi przekazać, że kocha Gemmę.
Wyłącz Adblocka.
Ewentualnie masz tutaj:
http://cdn.hollywoodtake.com/sites/hollywoodtake.com/files/styles/large/public/2 014/12/05/sons-anarchy-spoiler-finale.jpg?itok=gEHZF9LQ
Mnie osobiście śmierć Jaxa nie zaskoczyła, grunt na to był przygotowany od kilku odcinków. W 12 widać, że jest pogodzony ze swoim losem i zabicie Gemmy było załatwieniem jednej ze spraw przed śmiercią.
Ciekawe tylko jak to pokażą, ja tam liczę, że dostanie czapę za Jurego a za pluton będą robić Synowie z SAMCRO.
Tak łatwo nie mozna wykitować . Bo populacja ludzka , po niektórych serialach i filmach drastycznie by sie zmniejszyła :-) Tyle , że fakt podejrzewam ,że po tym serialu długo nie mozna bedzie zapełnic pustki...
Tak myśle że Kurt zawsze szokował na koniec sezonu, ale to chyab nie, niemozlwe zeby notka w ksiązce była takim chwytem?
Sam przez chwilę pomyślałem,że być może jest to ściema. Po Sutterze wszystkiego można się spodziewać :) . Ja w tej sprawie pozostaję neutralny.Przekonamy się już niedługo :)
Mi też to przyszło do głowy. Taki "Bum" to najlepsza reklama. Poszła w świat info. że Jax umrze a on zrobi nam wszystkim niespodziankę i będzie żył długo i szczęśliwie. To by dopiero było zakończenie :):):).
Mam nadzieję, że na końcu będziemy widzieć jak Jax się żegan i "odchodzi", bo tak powinno być.