PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 61 tys. ocen
8,1 10 1 60573
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Od dłuższego czasu przymierzałem się do tego serialu i kiedy wreszcie ruszyłem z kopyta to normalnie AŁA!!!
Sądziłem że serial nakręcony jest z większym "jajem"(jak na taką tematykę i nowatorskość dzisiejszych czasów),miałem nadzieję że stylistyką będzie przypominać Rodzinę Soprano a tu dupa zbita!Czasami mam wrażenie że serial Drużynę A oglądam..ani to polotu ani finezji nie ma,główni bohaterowie jak Ron Perlman czy Charlie Hunnam absolutnie nie pasują.. o ile Hellboy całkowicie pozbawiony charyzmy przywódczej i ogłady to Robot-boyowi lepiej dać deskorolkę a niżeli Harleya,to jawna kpina.. to już Ray Liotta w Gangu dzikich wieprzy bardziej zachwycał;D
Charlie w stroju skate'era z białymi trampeczkami Pumy tudzież Adidasa przemierza szosy na Harleyu.. co za absurd,to Opie nadaje się na głównego bohatera!
I jeszcze jedno-co to za klub/gang który ma zaledwie kilku członków a reszta to tzw kadeci.. którym nikt nic nigdy by nie powierzył;D
Jak dla mnie to ten serial to HAHAHAHAHAHA;D

ocenił(a) serial na 10
zwierze_w_plenerze

Ile odcinków obejrzałeś?
Słabo oglądałeś może bo klub/gang ma kilka oddziałów które mają całkiem sporo członków. Kadeci zgłaszają się do konkretnych oddziałów. Nie musi ich być 30 od razu ;)

ocenił(a) serial na 7
zwierze_w_plenerze

Nowatorskość dzisiejszych czasów? Strój skate'era? Polot i finezja w serialu o motocyklowym gangu? Leżę, bo nie wierzę... Jak to jest oglądać film i ciągle go porównywać do innych? Chciałeś Soprano, obejrzyj Soprano. Moim zdaniem pierwsze sezony naprawdę były ciekawe, oczywiście Synów, nie Soprano :)

Izukar

Czytaj ze zrozumieniem lub w ogóle!

ocenił(a) serial na 7
zwierze_w_plenerze

Jak dla mnie, to twoja wypowiedź to HAHAHAHAHAHA!

ocenił(a) serial na 10
zwierze_w_plenerze

Co do zarzutow o brak "jaja" to na poczatku serialu rzeczywiscie nie bylo takich momentow zbyt wiele, ale w pozniejszych sezonach (5,6,7) smiesznych sytuacji jest naprawde duzo, szczegolnie w finalowym sezonie :)
Odnosnie skaterowej stylizacji Charliego to po 1. bardzo duzo motocyklistow jezdzi obecnie w adidasach itp bo stawiaja na wygode, a po 2. Charlie tworzac postac chcial nawiazac do motocyklisty-gangstera, z ktorym sie konsultowal przed powstaniem serialu i ktory zginal chwile przed rozpoczeciem zdjec do pierwszego sezonu. Czytalem o tym w jakims wywiadzie, znajdziesz z latwoscia w google :)

Genem

no i taką wypowiedź przyjmuję i uznaję:)

poczytam..