PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 61 tys. ocen
8,1 10 1 60566
7,6 15 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

no i stalo sie...niestety koniec do przewidzenia... a miałam nadzieję, że czymś na koniec zaskoczą :(

Van_fw

z tym "pościgiem" wyszło dziwnie

Justka1985_filmweb

Z jednej strony liczyłem, że może zakończenie będzie zaskakujące. Jednak z drugiej, gdy odcinek stawał się coraz bardziej ''rozciągnięty w czasie'' utwierdzałem się w przekonaniu, że im bliżej końca serialu tym gorzej.
Śmiałem się, gdy Jax wreszcie zmienił śnieżnobiałe obuwie sportowe na zniszczone, z prawdziwego zdarzenia buty motocyklowe.
Jax żył jak chciał, umarł jak chciał, a za to co zrobił nie spotkała go żadna kara.

Hans_Kloss

liczyłam na niespodzianki, a tych nie było. Mimo wszystko jakos tak dziwnie się czuję, że po tylu sezonach nagle już nie będzie JT

ocenił(a) serial na 6
Hans_Kloss

taaa buty mnie rozwalily:) w koncu zrozumial, ze nie idzie grac w tenisa tylko na motocykl wsiada? 7 sezonow mu to zajelo a ja to wiedzialem po pierwszym odicnku :)

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

zadna kara? siedzial kiedys chyba rok czy poltora ale prawdziwa kara bylo to ze matka zabila mu zone, ze doprowadzila do smierci Elvisa no i ze zmusila go do matkobojstwa ( i w konsekwencji samobojstwa

ocenił(a) serial na 10
Nazarioxx

zgadzam się. Sutter mówił, że mając pomysł na serial, od razu widział jego zakończenie. Siedem sezonów wypełnił raz lepiej, raz gorzej. Ale bez Opiego i bez Tary to już w moi odczucie nie było TO. Choć pewnie gdyby żyła Tara to Jax by się nie zabił, no chyba, żeby całą rodzinę wysadził w powietrze...

ale brak będzie JT...

Nazarioxx

Odsiadka czy śmierć w ich branży to ryzyko zawodowe, przez SOA/Claya Oppie stracił też żonę i ojca.

Sutter niepotrzebnie zamiast Opiego wprowadzil ''sobowtóra'',który jak Opie nosił przez większość czasu czapkę.

ocenił(a) serial na 8
Hans_Kloss

czyli jaka mial dostac karte skoro smierc bliskich , odsiadka czy nawet smierc wlasna ( mimo ze samobojstwo to i tak wielkiego wyjscia nie mial bo chcieliby go zabic za Jurego) nie jest kara?

Nazarioxx

Kule w łeb czy to od SOA czy konkurencji. Samobójstwo Jaxa swiadczy o tym, że sobie nie radził psychicznie podobnie jak jego ojciec.

użytkownik usunięty
Justka1985_filmweb

A ja się cieszę, że nikt wiecej z Samcro nie zginął, szczególnie Tig, Chibs i Happy.