Szadź: Sezon 2 Szadź sezon 2, odcinek 1
odcinek Szadź (2020-2024)

Szadź | odcinek 1

43m
5,8 505  ocen
5,8 10 1 505
Szadź
powrót do forum s2e1

Aktorka grająca Jolaśkę w Kiepskich działa mi na nerwy.Ale tu po 1 odc.wypada bardzo dobrze jako czarny charakter.Czekam z niecierpliwością na kolejne odcinki.

użytkownik usunięty
jazdowicz2666

Wypada bardzo dobrze? Gra na takim poziomie, jakby wyrwała się z Ukrytej Prawdy. Strasznie nienaturalnie i bez emocji. Szczególnie to widać w scenach z Jankiem, którego gra całkiem niezły jak na młodego człowieka aktor, a przy niej jest niczym aktor wybitny.

ocenił(a) serial na 8

Mi akurat przypadła do gustu,to jej spojrzenie zimne i wyraz twarzy.To dopiero był 1 odc.Zobaczymy jak będzie dalej i ocenimy dokładnie na koniec serialu.

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

I jak oceniasz zakończenie?

ocenił(a) serial na 8
fortepianistka

Bardzo mi się podobało,Wolnicki znowu wszystko rozegrał koncertowo i wykiwał wszystkich dookoła.Jestem tylko ciekawy co zostawił synowi w tym pudełeczku na lotnisku na koniec ?.3 sezon zapowiada się chociaż również znakomicie,już się doczekać nie mogę ;)

ocenił(a) serial na 8
jazdowicz2666

Myślę, ze jakieś narkotyki, albo mocne tabletki narkotyczne, żeby ja pogrążyć i utrwalić jej obraz wariatki. Ale ogólnie mi się nie podobało, zero realizmu niestety

ocenił(a) serial na 8
fortepianistka

Fakt bo w końcu podeszli do nich gliniarze na lotnisku,więc na pewno Piotr ich nasłał możliwe że w tym celu,to by było dobre.Jeśli chodzi o całość,to może za dużo realizmu nie było.Ale w końcu to tylko serial,nie żaden dokument na faktach,więc można było oglądać z przymrużeniem oka.Ważne że z ciekawością się oglądało ;)

ocenił(a) serial na 4
jazdowicz2666

Coś fascynującego jest dla mnie w tym, jak ludzie różnie odbierają te same treści. Ty piszesz: "ważne, że z ciekawością się oglądało", ja tymczasem przy pierwszym oglądaniu finałowego odcinka byłam kompletnie znudzona i zażenowana do tego stopnia, że przesuwałam do przodu nużące/irracjonalne sceny, dzięki czemu ostatni odcinek obejrzałam w 20 minut :D

Później obejrzałam oczywiście drugi raz, bo tak mam, jak chcę się wypowiedzieć, to muszę być pewna, że nie popełniłam błędu zaniedbania ze swojej strony - i uważam, że zakończenie jest koszmarne, a naciągany jak guma w gaciach modelki body-positive cliffhanger sprawił w moim przypadku tyle, że rezygnuję z konta na playerze TVN.

ocenił(a) serial na 8
fancy_nino

Wiesz każdego kręci co innego,nudno byłoby gdyby wszystkim podobało się to samo.Ale przecież nie musisz rezygnować z Playera,bo akurat 1 serial się nie spodobał.Tam jest wiele więcej do oglądania i to w jakości 4K,bez reklam nudzących ;)