Poziom serialu zarył o dno. Dogrywane kwestie, aktorstwo na poziomie w11 i innych paradokumentów.Trzeci sezon miał swoje (rzadkie) momenty, tutaj już nie ma nic. Katastrofa
A może by tak z polskim lektorem. Płacę za Max a Polski film jest wyłącznie z Angielski lektorem. Też tak macie ?? Kuriozum jakieś!
To jest jakiś babol Maxa, mam tak zawsze przy 2 odc., trzeba wyjść i odpalić na moment 1 odc. i dopiero wrócić do 2 - pojawi się ścieżka audio PL.
Bardzo starannie obejrzałem do końca, a zwłaszcza napisy. Już wiem że jeśli gdziekolwiek pojawi sie nazwisko Michał Godzic - to ten pan który spłodził scenariusz do tego gniota - to nie zmarnuję ani sekundy na oglądanie kolejnego dzieła tego "scenarzysty". Panie Ewa Popiołek i Adrianna Przetacka które, jak wynika z napisów końcowych, prowadziły "nadzór scenariuszowy TVN" też mogą być z siebie dumne. Przyłożyły rękę do serialu w którym nagromadzenie bezsensów, cudów na kiju i braku logiki jest na mistrzowskim poziomie. Ciekawe na czym ten nadzór polegał.