PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Czy istieje jakies oficjalne polskie forum SFU? JEstem pewien ze w polsce jest wielu fanow tego serialu i wielu jeszcze przybedzie. JA ogladam SFU od miesiaca jestem przed obejzeniem 3 sezonu ale juz teraz jestem poprostu POWALONY, tak doberego serialu jeszcze nie widzialem - arcydzieło. Serial jest bardzo smutny i przygnebiajacy, ale stawia widzowi wiele pytan i zmusza go do refleksji. Co myslicie o takim forum? Warto by bylo sie podzielic spostrzezeniami w bardziej uporzadkowany sposob niz tutaj;)

ocenił(a) serial na 10
gregorseed

takowe raczej nie istnieje.
a SFU to rzeczywiscie arcydzieło (sam tez uzywam tego wyrazy do okreslenia produkcji). z pewnoscią najlepszy serial jaki do tej pory powstał.
masz przed soba jeszcze dwa sezony. nawet nie wiesz co oddałbym zeby byc na twoim miejscu.

ocenił(a) serial na 10
gregorseed

Ja cały czas noszę SFU w pamięci i w sercu. Jestem szczęśliwym posiadaczem wszystkich serii w oryginalnych wydaniach DVD i już od dłuższego czasu noszę się z zamiarem powtórzenia sobie całego serialu od początku do końca. Nie chcę się spieszyć. Poczekam więc pewnie jeszcze na bardziej sprzyjający czas.
A jeśli chodzi o forum - to, na którym teraz rozmawiamy jest chyba jedyne. Ale tu też można pogadać, prawda?