PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Witam!
Może mi ktoś pomoże ogarnąć pewną akcje: Jakis idiota spoileruje w opisie serialu i to już w pierwszej linijce! Ten sam człowiek pisze różne dziwne rzeczy, że niby Claire jest pracownikiem zakładu itd. Nie wiem czy jest możliwość skasowania tego bulwersującego opisu, który swoim "Dom pogrzebowy Fisher & Diaz" zmarnował mi pierwsze dwa sezony!

ocenił(a) serial na 10
Dendroaspis_Polylepis

Też bardzo mnie to zbulwersowało, co prawda nie aż tak bardzo jak Ciebie, ale od tego czasu nauczyłam się żeby opisy czytać tylko np. z wiki - tam zazwyczaj spoilery oddzielone są od zwykłego opisu.
Możliwości są trzy: wchodząc w sekcję "opisy" i najeżdżając na prawy dolny róg pola z opisem możesz zgłosić tekst do poprawki, do usunięcia, albo napisać własny :)
Streszczenie fabuły bez ujawniania szczegółów to super trudne wyzwanie, ale widać, że niektórzy biorą się za to mimo że nie posiadają ku temu żadnych predyspozycji, smutne.

ocenił(a) serial na 10
Flantrenite

Dzięki za radę. Dla mnie "ludzkim" źródłem informacji o filmach czy serialach był zawsze fw, a tu taka przykra niespodzianka!

ocenił(a) serial na 10
Dendroaspis_Polylepis

No właśnie, bo w sumie po to powstał ten portal - żeby mieć wszystko w jednym miejscu. Niestety, ludzie nie potrafią użyć choć setnej części swojego mózgu i pomyśleć, że nie każdy lubi mieć wyłożone wszystko na początku oglądania. Chociaż to chyba nie tylko domena naszych internautów, bo na imdb też jest mnóstwo chamskich spoilerów, choć raczej nie aż takich jak w tym przypadku.