premiera amerykańska miała miejsce ok półtora roku temu na hbo. w polsce emisje piątej serii na hbo zakończono na poczatku zeszłego roku roku. czy tvn pokusi sie o emisje? może, ale nie liczyłbym na to. zakup lepiej własną wersje. bo warto.
Ja z desperacji nawet napisałam do TVN, ale jeszcze nie otrzymałam, żadnej odpowiedzi. Osobiście lubie tą telewizję iwierzę, że nie zostawią fanów tego serialu tak na lodzie. Poprostu koszt serialu jest pewnie wysoki dlatego trzeba będzie jeszcze poczekać, a jest na co.
słuchaj Ewelina, a nie próbowałaś sciągać? osobiście nie jestem zwolennikiem programów p2p,a tym bardziej w przypadku tego serialu (bo dałbym za niego kazde pieniądze), ale zrozumiałe jest ze to kosztuje. wiec jesli na prawde chcesz to mozesz sciągnąć chociazby te trzy pierwsze serie. bo sama wiesz chyba (nawet bez ogladania), ze warto..
Kiedyś szukałam i nie mogłam nic znaleźć, a jak co już jest to nie ma do tego polskich literek. Także w pewnym momencie zaprzestałam poszukiwań.
Nie mam HBO, a wcześniejsze sezony oglądałam na TVN i miałam nadzieję, że wyemitują 5 serię. Nie bardzo stać mnie na zakup całości, a kupno tylko jeden serii mnie nie satysfakcjonuje :) a ściąganie nie wchodzi w grę - nie robię tego.
twoja strata, ja kozystam z tego z czego moge, oczywiście do pewnych granic. ale faktem jest ze sciąganie 'sfu' to juz desperacja, bo tak jak powiedziałem, serial wart jest kazdych pieniądzy, a sam tez nie scierpiałbym ogladania go w tak słabej jakości. ale jesli nie miałbym na prawde innego wyjścia..
na emulku są wszystkie odcinki (do trzech sezonów są linki na osloskopie, ale można znaleźć wszystkie). polskie literki też są bez problemów dostępne (napisy.org) - choć fakt, niektóre odcinki są SKANDALICZNIE przetłumaczone.
ja osobiście uwazam ze lepiej i szybciej sciągać torrentami. z napisami nigdy nie miałem problemu, faktycznie na napisy.org wszystko jest, a tłumaczenia się nie czepiam, bo gdybym chciał dokładnie to sambym to mógł zrobic, a i tak kozystam z pracy innych. a poza tym napisy sa w zasadzie tak.. dla podpory, bo wiadomo ze wielu rzeczy po prostu nie da sie przetłumaczyc, dlatego wole po prostu oglądac w oryginale.
tak, na torrentach jest wszystkie 5, z dobrej jakosci. i napisy do wszystkich na napisy.org
owszem, ale nie na jednym tylko na pięciu rzecz jasna (w kazdym razie ja nie znalazłem jednego torrenta z całym serialem).
Polecam zainstalować DC++, tam znalazłem wszystkie serie bardzo łatwo. 5 serie oglądnołem w grudniu :) Serdecznie polecam, 5 seria jest chyba równie dobra jak 2, a ostatnie minuty ostatniego odcinka, WOW, chyba jedne z najlepszych minut jakie widziałem w filmie. Robi niesamowite wrażenie, naprawde można łezke uronić ( mi sie to niestety przydażyło - a nie płakałem ładnych pare lat :P ). Pozdrawiam.