Od 7 lipca stacja TVN Siedem puszcza ukochany serial od 1 sezonu w niedziele po 2 odcinki o 23
Niestety, też tak myślałem, ale okazało się, że nie od pierwszego, a od drugiego sezonu (nawiasem mówiąc - nie zauważyłem 'jedynki' na TVN Siedem). Poza tym, wszystkie informacje się zgadzają. Trochę pora emisji daje w kość (zważywszy, że to niedziela), ale i tak dobrze, że w końcu ktoś tam w ITI ruszył dupsko i postanowił w końcu wznowić emisję.
Wstyd się przyznać, ale widziałem tylko parę odcinków, i to chyba sezonu III (parę lat temu na TVN). Rzecz rzeczywiście genialna, ale mogę sobie mówić tylko po kilku obejrzanych...
Cholera, teraz trzeba do tej niedzieli załatwić sobie skądś sezon I.
Na TVN leciały sezony 1, 2, 3 i 4 (5 podobno ma się pojawić na jesieni 2007). Na TVN SIEDEM leciał sezon 1
(około rok a może 2 lata temu) - no i teraz nadszedł czas na serię 2. Miłego oglądania !!! Dzieło wybitne.
Mnie się wydawało, że zapowiadali "nowe" odcinki serialu... muszę się następnym razem bardziej wsłuchać, bo widocznie z radości nie dosłyszałam czegoś. Uwielbiam ten serial więc nawet jeśli to będą powtórki to i tak będę oglądać i czuję, że powtarzają je po to by zachęcić do oglądania po wakacjach ostatniego sezonu :)