Serial ten powstal juz wiele lat temu, ale dopiero teraz zdecydowalam sie obejrzec pierwszy odcinek i na razie nie wiecej. Fabula mnie zaciekawila, a pochleble opinie zachecily, lecz jest powien problem: borykam sie z uciazliwa fobia przed trupami, tematyka pogrzebowa itp. Odwazylam sie na jeden odcinek w ramach terapii, ale troche boje sie zanurzac w ten serial bardziej... Czy ktos, kto zna cala serie, moglby sie na ten temat wypowiedziec? Czy wsrod osob, ktore obejrzaly choc jeden odcinek nie ma nikogo, kto uwazalby wiadomo ktore ujecia za... obrzydliwe? Czy nikogo z Was ogladanie tego serialu nie przysporzylo o co najmniej dziwne/nieprzyjemne samopoczucie? Dziekuje za opinie.
PS Przepraszam za brak polskich znakow.
Mnie tematyka śmierci zawsze fascynowała, choć jako dziecko trochę się bałam, to jednocześnie chciałam wiedzieć jak najwięcej, coś jak oglądanie horroru przez palce, boję się, ale jeszcze bardziej jestem ciekawa. Teraz się już nie boję, a fascynacja wręcz u mnie wzrasta, ale jeśli Ty się boisz, albo wręcz Cię to brzydzi, to raczej odradzam ten serial. Moim zdaniem mogłoby być więcej tematyki prosektoryjnej, i czasami mam wręcz niedosyt, ale w każdym odcinku jakiś aspekt tego tematu jednak się pojawia, więc dla kogoś kto tego nie lubi, raczej ciężki do przebrnięcia serial.