mam pytanie, wie ktos moze gdzie mozna kupic wszystkie sezony na dvd po polsku (chodzi o napisy) serialu SFU? najlepiej na terenie warszawy, ale jestem sklonny zamowic z calej polski. chcialbym pojechac do jakiegos empiku czy gdzies i kupic, ale nigdzie nie moge znalezc... dzieki za ewentualna pomoc. pozdrawiam
nie wiem o co konkretnie ci chodzi.. no jak gdzie? na allegro (sa nawet pięciopaki - wszystkie sezony), na www.empik.com.pl na www.merlin.pl? po prostu wpisz w google..
tak, tylko na allegro po polsku sa sezony od 2-5, a 1. sezon jest jest w innych jezykach(nie ma polskiego). Bylem w empiku i nie bylo, natomiast w merlin pl nie ma tez wszystkich sezonow, sa tak samo od 2-5. Chodzi mi o to, ze chce kupic "pudlo", ze wszystkimi piecioma sezonami bo wyjdzie taniej niz kazdy sezon osobno kupowac... ma ktos jeszcze jakis pomysl?
Komplet wszystkich sezonów w jednym pudełku ukazał sę tylko za granicą - dlatego nie ma tam polskiego lektora oraz napisów polskich do 1 sezonu (to i tak dobrze, że w ogóle są tam jakieś polskie napisy). Pozostaje więc kupić 1 sezon oddzielnie (ponoć można na niego jeszcze gdzieniegdzie natrafić, np. w Media Markt - ja tam go kupiłem).
Możesz też skontaktować się z użytkownikiem allegro, który sprzedaje SFU w wydaniu z Australii (są tam też polskie napisy) w niewygórowanej cenie 79 zł za sezon. Może w australijskim wydaniu 1 sezonu są też polskie napisy? Ten sprzedający to 7027.
kojarze tego uzytkownika. a kupowałes kiedys cos od niego? bo cena jest az za piękna. ciekawi mnie jak te wydania wyglądają. poza tym w opisach przedmiotu niby napisy w polskim jezyku są wymienione..
Mam od niego 3 i 4 sezon - jednak cena mnie skusiła. Na płytach jest wszystko normalnie (napisy, dodatki itd.) - są identyczne jak nasze wydania. Inaczej są tylko zapakowane. Przyznam, że jednak gorzej. Jest jedno plastikowe pudełko (trochę szersze niż normalne) i w tym jednym pudełku jest 5 płyt na oddzielnych "skrzydełkach" (pojedynczo lub podwójnie). Okładka zewnętrzna jest taka jak wszędzie i jak pokazują zdjęcia na allegro.
no ja tez w te dwa sezony bym sie u niego zaopatrywał. sam nie wiem. jestem skłonny wydac na SFU wiecej kasy, ale z drugiej strony zostały mi jeszcze 3 sezony (w tym pierwszy który jak mi sie wydaje taniej niz po 200 nie dostane).
dzieki za info... wlasnie kupilem wszystkie sezony w pudelku (tylko 1. nie po polsku), ale za 499zł mysle ze to niewygorowana cena. Pierwszy sezon tak jak powiedziales sobie dokupie. Jeszcze raz dzieki za pomoc. Pozdrawiam fanow SFU ;]
pierwszy chcesz sobie dokupic zeby był po polsku? hmm, to moze chciałbys zrobic interes i mi ten pierwszy sezon bez polskiego lektora odsprzedac? jesli byłbyś zainteresowany odezwij sie na gadu: 9357281