PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

OGROMNA prosba...

ocenił(a) serial na 10

mam pytanie, wie ktos moze gdzie mozna kupic wszystkie sezony na dvd po polsku (chodzi o napisy) serialu SFU? najlepiej na terenie warszawy, ale jestem sklonny zamowic z calej polski. chcialbym pojechac do jakiegos empiku czy gdzies i kupic, ale nigdzie nie moge znalezc... dzieki za ewentualna pomoc. pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
loserlife_2

nie wiem o co konkretnie ci chodzi.. no jak gdzie? na allegro (sa nawet pięciopaki - wszystkie sezony), na www.empik.com.pl na www.merlin.pl? po prostu wpisz w google..

ocenił(a) serial na 10
FisherN

tak, tylko na allegro po polsku sa sezony od 2-5, a 1. sezon jest jest w innych jezykach(nie ma polskiego). Bylem w empiku i nie bylo, natomiast w merlin pl nie ma tez wszystkich sezonow, sa tak samo od 2-5. Chodzi mi o to, ze chce kupic "pudlo", ze wszystkimi piecioma sezonami bo wyjdzie taniej niz kazdy sezon osobno kupowac... ma ktos jeszcze jakis pomysl?

ocenił(a) serial na 10
loserlife_2

Komplet wszystkich sezonów w jednym pudełku ukazał sę tylko za granicą - dlatego nie ma tam polskiego lektora oraz napisów polskich do 1 sezonu (to i tak dobrze, że w ogóle są tam jakieś polskie napisy). Pozostaje więc kupić 1 sezon oddzielnie (ponoć można na niego jeszcze gdzieniegdzie natrafić, np. w Media Markt - ja tam go kupiłem).
Możesz też skontaktować się z użytkownikiem allegro, który sprzedaje SFU w wydaniu z Australii (są tam też polskie napisy) w niewygórowanej cenie 79 zł za sezon. Może w australijskim wydaniu 1 sezonu są też polskie napisy? Ten sprzedający to 7027.

ocenił(a) serial na 10
snoopy

kojarze tego uzytkownika. a kupowałes kiedys cos od niego? bo cena jest az za piękna. ciekawi mnie jak te wydania wyglądają. poza tym w opisach przedmiotu niby napisy w polskim jezyku są wymienione..

ocenił(a) serial na 10
FisherN

Mam od niego 3 i 4 sezon - jednak cena mnie skusiła. Na płytach jest wszystko normalnie (napisy, dodatki itd.) - są identyczne jak nasze wydania. Inaczej są tylko zapakowane. Przyznam, że jednak gorzej. Jest jedno plastikowe pudełko (trochę szersze niż normalne) i w tym jednym pudełku jest 5 płyt na oddzielnych "skrzydełkach" (pojedynczo lub podwójnie). Okładka zewnętrzna jest taka jak wszędzie i jak pokazują zdjęcia na allegro.

ocenił(a) serial na 10
snoopy

no ja tez w te dwa sezony bym sie u niego zaopatrywał. sam nie wiem. jestem skłonny wydac na SFU wiecej kasy, ale z drugiej strony zostały mi jeszcze 3 sezony (w tym pierwszy który jak mi sie wydaje taniej niz po 200 nie dostane).

ocenił(a) serial na 10
FisherN

dzieki za info... wlasnie kupilem wszystkie sezony w pudelku (tylko 1. nie po polsku), ale za 499zł mysle ze to niewygorowana cena. Pierwszy sezon tak jak powiedziales sobie dokupie. Jeszcze raz dzieki za pomoc. Pozdrawiam fanow SFU ;]

ocenił(a) serial na 10
loserlife_2

pierwszy chcesz sobie dokupic zeby był po polsku? hmm, to moze chciałbys zrobic interes i mi ten pierwszy sezon bez polskiego lektora odsprzedac? jesli byłbyś zainteresowany odezwij sie na gadu: 9357281

ocenił(a) serial na 10
FisherN

jezeli znajde gdzies pierwszy sezon PL, to sie odezwe