PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39085
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Ostatni odcinek 5 sezonu jest poprostu genialny!!!!a ta muzyka,az brak mi slow(az sie poplakalem ogladajac te 5 minut ostatniego odcinka) jest to chyba jedne z lepszych jak nie najlepsze zakonczenie serialu jakie kiedykolwiek widzialem.pozdrawiam fanow SFU.

ocenił(a) serial na 10
rybakow

dokładnie mam to same odczucia! genialne zakonczenie genialnego serialu! parę razy pod rząd obejrzałem te ostatnie 5 minut, i rzeczywiście było cos niesamowicie przygnębiającego w pokazaniu śmierci wszystkich głównych bohaterów..

ocenił(a) serial na 10
rybakow

tak naprawdę, pośród wszystkich obrazów jakie zdarzyło mi się oglądać, jest tylko kilka tytułów które mnie zmiażdżyły, wstrząsnęły mną i nie dawały spać po nocach. ten serial to jeden z nich, bawił mnie, smucił, drażnił i poruszał do głębi. odptaszyłam max gwiazdek.

ocenił(a) serial na 10
rybakow

Moim skromnym zdaniem ostatnia scena serialu to prawdopodobnie najlepsza scena w historii kina.

Vin_McQueen

kina to wątpie ale telewizji jak najbardziej ;)

wlochacz

Lepszego zakończenia nie można było nakręcić. Mocne, przejmujące no i genialny utwór w tle.

ocenił(a) serial na 10
wlochacz

Zarówno telewizji jak i kina. Po prostu.

ocenił(a) serial na 10
rybakow

zakończenie genialne :)
jakby ktoś szukał co to za utwór :
SIA - BREATH ME

ocenił(a) serial na 9
limakk80

to nie jest żadne kino, tylko telewizja. Zakończenie było wspaniałe, ale nie można tu mówić o kinie.

ocenił(a) serial na 10
Christopher_Moltisanti

Cztery odcinki ostatniego sezonu były ciężkie, ale ten faktycznie ostatni odcinek wbił mnie w ziemię. Kultowe 5 minut zamykające serię to mistrzostwo kina. Zamordowanie wszystkich głównych bohaterów serialu w 5 minut to naprawdę karkołomne posunięcie. Niesamowity ładunek uczuć połączony z niesamowitą muzyką to mieszanka wybuchowa. Dawno nic mnie tak nie ruszyło... Szacun!

ocenił(a) serial na 10
RaffDigital

Ja jestem wstrząśnięty. Jak moje życie teraz będzie wyglądało bez mojego serialu? Pomógł wydostać mi się z depresji.Dzięki temu serialowi , pogodziłem się ze śmiercią bliskiej mi osoby i pomógł dojrzeć do życia. Mam mega sentyment do niego.

ocenił(a) serial na 10
Skye_7

Zawsze płacze gdy oglądam zakończenie, cóż najpiękniejsze zakończenie jakie w mym skromnym życiu widziałam achh