Ktoś odwiedzający to forum wpadł na pomysł, by zorganizować spotkanie fanów serialu "Six Feet Under". Co wy na to? Czy pisalibyście się na coś takiego? Gdzie i kiedy - Waszym zdaniem - mogłoby się ono odbyć? Proszę o wypowiedzi i opinie.
Dobry pomysł,ja napewno bym wpadła na taki zlot fanów,chciałabym bliżej poznać ludzi którzy uwielbiają ten wspaniały serial ,to muszą być fajni ludzie:D może pierw niech się wpiszą osoby które chciałyby przyjechać na taki zlot,ale prosze pisać poważnie,niech to się nie skończy tylko na dobrych chęciach...a spotkać się można w jakimś pubie na pifku:]
Snoopy skąd jesteś?
Ja aktualnie mieszkam i pracuję pod Rzeszowem (choć nie jestem stąd). Mnie odpowiadałby najbardziej Kraków :-)
Ja byłabym chętna. Chociaż nie wiem czy bym pasowała do towarzystwa - owszem, widziałam wszystkie odcinki jakie do tej pory zostały wyemitowane, ale daleko mi do wielkiej fanki, która wyłapuje każdy szczegół filmu.
Ja jestem z Poznania.
Ja osobiście proponuje Łódź i to nie dla tego, że mieszam od nie daleko, uważam ,ze jest to miasto magiczne przy bliższym spotkaniu. Panuje tam wspaniała filmowa atmosfera.
A ja jestem z Gdańska....no nie wiem jak to będzie,bo każdy wolałby się spotkać najlepiej w swoim mieście:P bo ma najbliżej.Ja chciałabym w Warszawie,byłam tam wiele razy,mi się bardzo warszafka podoba,nie wiem jak wam:]można wiedzieć jeszcze ile macie lat:]?
ja jestem dosyć stary i pewnie nie będę do was pasował :-) w tym roku stuknie mi 28 lat
ja jestem z gdanska tez;) moze jednak gdansk? wiecie ze to piękne miasto..?:) z wiemkiem wole sie nie wypowiadac (w moim przypadku moze sie okazac za mało..;) )
Snoopy a co ja mam powiedzieć, jestem 27 letnia kobietą. To dopiero jest tragedia. Wiek męszczyzny nie jest tak brany pod uwagę jak kobiety. Poza tym o tym serialu można rozmawiać niezależnie od wieku, płci, rasy, wyznania. Żadnych ograniczeń
ja już sama nie wiem:P Ewelina nie jesteś stara,moja siostra też już się czuje staro ma 27 lat,a ja jej ciągle mówie ,stara to ty dopiero będziesz:)ja już jestem pełnoletnia od 3 lat.Fisher no my to moglibyśmy się spotkać już dziś:P fajnie że ktoś jest z Gdańska.ile masz lat? nie wstydź się:)i myśle że Warszawa byłaby najlepsza
hmmm... powiem szczerze, że Warszawy w ogóle nie znam [bywam tam tylko na Okęciu :-)], więc wolałbym Kraków, który znam dobrze. Ale biorąc pod uwagę fakt, że mamy aż dwie osoby z Gdańska, to chyba rzeczywiście lepsza byłaby Warszawa - nie musieliby aż tak daleko jechać (no, chyba że mają ochotę odwiedzić gród Kraka).
nie wstydze sie;), po prostu wychodzi na to ze to ja tu najbardziej nie pasuje, ale co tam:) mam 18 (i to rocznikowo - nie bijcie).
eee - to spoko! znaczy się możemy iść na piwo ;-) dobrze, że się przyznałeś, bo już myślałem, że masz ze 14.
Pozdrawiam fanów serialu, będę w Polsce od 05-02-2008 jeśli ustalicie jakieś spotkanie dajcie znać.
Osobiście wolałabym Kraków, bo Warszawy zbytnio nie lubię, a najbardziej pasowałby mi - nie ukrywam - Poznań :) uff dobrze, że zdradziliście wiek, bo bałam się, że jestem tu jedynym "wapniakiem". :)
Co tam, ja mam 36l. i jestem z Warszawy (niestety!), wcale nie czuje sie "podeszlo", a 6 stop uwielbiam... pozdrawiam tych mlodych i mlodszych....M.
no cvzesc ja jestem swiezym fanem 6 stop... no i mam problem zwiazany z napisami do odc 8-10 3. sezonu prosze o ile to nie jest klopot jakby ktos mial to moj adres adrian700@op.pl bo wiem ze kiedys byly na necie ale zostaly usuniete
z gory dzieki za napisy, a i ja chetnie przeszedlbym sie na takie spotkanie mam 18 lat
adrian700 tu są jakieś napisy do tych odcinków http://napisy.org/Szukaj/six_feet_under/Strona/9/
pozostaje jeszcze kwestia - KIEDY?? ja proponuję tzw "długi weekend" majowy - w któryś z tych dni. jeśli nie, to pewnie będę się mógł wyrwać dopiero w wakacje.
acha! wybieram się 19 czerwca na koncert Tori Amos do Warszawy (i to z dziewczynami, które są też fankami SFU) - chyba żeby się dało upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu :-) ale to pewnie mało prawdopodobne, bo to środek tygodnia i dzień roboczy.
mam nawet ochotę się wybrać (także na Red Hot Chili Peppers), ale nie wiem czy się uda.
Red Hotów też chciałam zobaczyć ale kiedy podano, że wraz z Pearl Jamem przyjedzie Linkin Park to już się zdecydowałam. Snoopy chcesz na Pearl?
Jeśli tak to daj znać to się umówimy na spotkanie (jeśli oczywiście masz ochotę) Żałuję ale niestety finanse nie pozwolą mi jechać i na Red Hotów i na Pearl wiec muszę wybrać 1 z nich. Tori Amos też jest dla mnie wielką artystką i chciałabym ja też zobaczyć, ale chyba wolę jechać na Open' er.
u mnie finanse to nie jest aż taki wielki problem - gorzej z czasem. dla mnie spośród tych 3 Tori to zdecydowanie nr 1. Na Open'er mam ochotę ze względu na Bjork. Ją też uwielbiam.
na openerze spotkacie mnie na pewno. wiecej okazji na bjork nie będe pewnie miał.. a do gdyni mam raptem 20km
heheh, no to troche osob bedzie na "Ołpenerze";]w tym i ja. może wiec tam sie spotka chociaż częśc miłośników SFU?;) a tak btw mam 22lata:)
Ja piszę sie na ten "długi weekend" majowy ale nie wiem w końcu na jakim mieście stanęło?
Ja się pisze na każde spotkanie w niedalekich okolicach...jestem z Katowic i niedalekie okolice to Kraków,wrocław itp... z chęcią bym spotkała ludzi,którym tkwi to w głowie... a razem ze mną jest już niezła czwórka ^_^...tak tak, mam misję i rozdzielam komu się da,niech inni też mają coś z "życia" ^_^
Ja myślałem że w końcu stanęło na Warszawie (najbardziej w centrum) - choć sam optuję za Krakowem. No to jak w końcu?
No ja zdecydowanie wole kraków ^_^,do trójmiasta mam zdeczko nie po drodze <chociaż Ci z trójmiasta do krakowa też mają nie po drodze^_^>, ale patrząc na to że kraków to baaardzo klimatyczne miasto,a my tu mówimy o czymś niezwykle ezoterycznym ^_^....zatem czekam na spotkanie w krakowie ^_^
Jak było mówione wcześniej - "długi weekend majowy" (mnie to w zasadzie obojętne w jaki dzień, choć wolałbym 1 lub 2 maja, a nie 3). A gdzie? Może zna ktoś jakieś fajne miejsce w Krakowie? Może jakiś zakład pogrzebowy albo cmentarz? ;-) Może gdzieś na Rynku (a potem zadecydujemy gdzie pójść)? A godzina? Ja proponowałbym przed południem (np. 10.00) lub około południa, żeby mieć jeszcze trochę czasu dla siebie i ewentualnie wieczorem się zmyć. Co wy na to?
Mam jeszcze jedną propozycję. Może niech chętni na zjazd wpiszą swoje numery gg - tak łatwiej będzie się porozumieć i umówić niż tu na forum. Mój nr gg: 2585485
Ja tam musze wiedziec wczesniej,bo musze se wolne zalatwic w pracy <niestety pracuje rowniez w majowy weekend>.A numer podam,a co ^_^ 5354283- i mam nadzieje,ze kiedys ktos zaklika i dowiem sie przed faktem o zjezdzie ^_^
Ja też bym się na to pisaŁ...Najlepiej 11 lipiec Warszawa lub 12 Łódź. W tym czasie jestem w Polsce i bardzo chętnie bym się z Wami spotkaŁ. A co ja mam powiedzieć o wieku , jestem najstarszy ha ha ha
Hej! Dopiero teraz dowiedzialam sie, ze byly plany zjazdu fanowm SFU. Czy ten zjazd sie odbyl? I w jakim miescie?
Niestety - spotkanie nie wypaliło. Chyba za mało go chcieliśmy. Ale gdyby jeszcze znaleźli się chętni - nic straconego. Pozdrawiam wszystkich fanów 6FU!
Ja jestem chętna:)ale bedzie ciezko sie zebrac....patrzac po poprzednich probach:/
Nie dziwię się, że spotkanie nie wypaliło, bo chętni na nie byli z różnych części Polski, ale też chciałabym, żeby się odbyło. Ja akurat jestem z Poznania. Przyjechałabym na nie nawet gdyby było w Krakowie, mimo że musiałabym jechać około siedmiu godzin pociągiem.