ostatnio jak były święta to nie było SFU, w ostatnią środę było, a w tą najbliższą u mnie w programie jest napisane, że znowu nie ma!!! W kulki sobie lecą czy co??? Zawsze puszczali, co tydzień, a nie co dwa tygodnie!!!!
TVN po raz kolejny potwierdza, że nie szanuje widzów - może osobom, które układają ramówkę godzina 24-ta wydaje się optymalną porą...dla mnie to już środek nocy, a o 6-tej rano trzeba wstać...a teraz jeszcze te emisje w kratkę...żenada...
otóż to! ja, co prawda wstaję o siódmej, ale i tak się nigdy nie wysypiam. To samo było z "Donnie Darko" - niby fajnie, że puścili, ale tłumaczenie było beznadziejne i reklamy dłuższe niż film! Temu dorównuje chyba tylko Polsat...
ja na pore nienazekam. wstaje o 6.30 ale co z tego. jesli jest coś godnego uwagi to moge nawet cała noc zawalić. zresztą ten układ mi odpowiada bo o tej porze wszyscy domownicy juz spią i mam świety spokuj, który jest niezbedny do tego filmu;) natomiast emisja co dwa tygodnie. bez komentarza. (o reklamach juz nawet nie mówie z wiadomych względów)
Powiem tak : Jeśli chodzi o ramówkę TVN - to jest moim zdaniem lepsza od Polsatu i in. A co do reszty : za dużo reklam, nie przeszczegają godziny emisji (ale innych to też dot. ), -na niemieckich kanałach to można z zegarkiem w ręku oglądać- ,a tłumaczenia to jak im sie trafi film,z tymi nowszymi to gorzej. pamiętam jak się wkurzyłam gdy 1szy raz leciał "Ocean's Eleven" - to normalnie rozwalili cały film. Ale co zrobić - można tylko przełączyc na inny kanał.