srednia ocena serialu zamiast z dnia na dzień rosnąc, szybko maleje. nie pamiętam jaka była najwyzsza, ale jestem pewien ze była powyzej 9,5 , a w tej chwili wynosi 'tylko' 9.12 . czyzby serial tracił zwolenników?
teraz jest już tylko 9,09, a niedawno było w okolicach 9,7 - co jest? :( może niech sie odezwą osoby, które obniżają notę?
jesli o mnie chodzi to inna nota niż 10 nie wchodzi w rachubę;)! dla mnie to najwspanialszy serial jaki powstał. śledzę ich losy już kilka lat i ..przywiązałam się do Fisherów :). pozdrawiam fanów!
dobra, a teraz tak serio, wkurza mnie ta malejąca nota. przyznac sie kto daje mniej niz 10 to moze nawrócimy:)
Ja mam wrażenie, że często jest tak, że ktoś nie zna serialu, i daje 1 i potem się tak obniża... ode mnie oczywiście 10 znak jakości i ulubiony :-)
SPOILER
Dzisiaj oglądałem odcinek na HBO, w którym Nate umiera, to smutne...
Podobnie rzecz się ma z innym serialem HBO, który jeszcze nie dawno miał ocenę powyżej 9,5 a teraz trochę powyżej 9,0.
Ja rozumiem, że ludzie mają różne gusta, ale jak popatrzę jakie g...ciągle mają tą samą wysoką ocenę...ech.
Inna sprawa, że wydaje mi się coś dziwnego ostatnio dzieje się z tym ocenianiem/gwiazdkami jako procedurą- zauważyłam już kilka razy głosując.
a oceny wciąż lecą w dół. nie wiem - może ktoś to robi specjalnie? jeśli tak - to proszę, opamiętaj się! to nieuczciwe!
Definitywnie komuś się bardzo nudzi. Jasne, już w to uwierzę, że film który od miesięcy nie otrzymuje ocen niższych niż 8 nagle zaczyna lecieć na łeb na szyję. Tu się zgina dziób pingwina, jak mawiał Henio Lermaszewski:)
dzięki za cenne informacje...:/ mam jedną prośbę - jeśli ktoś widział ostatnie odcinki proszę bardzo, niech nie opowiada ich na forum. to nie jest dział pt. streszczenia! psujesz innym rozrywkę
rozumiem cie, bo ja sam wiedziałem o wszystkim praktycznie przez obejrzeniem (ale takie sa uroki oglądania seriali juz po ich premierze), ale w takim układzie nie zaglądaj do innych tematów bo one nafaszerowane są wręcz spoilerami. (ale nie miej pretensji do ViceHrabia bo i tak jako jeden z nielicznych uzytkowników uprzedził: SPOILER)
mówisz ze coś nie tak z procedura oceniania? nie wiem, moze coś w tym jest, ja czesto mam do czynienia z błędami filmwebu kiedy chce załozyc nowy temat i wyskakuje mi jakies białe tło. to jest denerwujące dopiero.