PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 38999
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

gdzie mogę oglądać wszystkie odcinki online w fajnej polskiej wersji? wszędzie gdzie szukam muszę płacić albo sie gdzies logować w jakiś serwisach, co mnie kompletnie nie bawi wręcz odwrotnie cholernie irytuje

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

Wystarczy wpisać w google:)
Ale ja nie musiałem szukać w ten sposób, bo już wcześniej zacząłem oglądać ten serial, którego kiedyś widziałem tylko urywki i zauroczył mnie; jestem na 12. odcinku 1. sezonu.

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

Zerknij na ...tv.

Nie mogę podać dokładniej, bo blokuje mi wpis.

peace4all

jeśli chodzi ci o e kino tv no to tam też mi nie działa.

ocenił(a) serial na 9
peace4all

a ii mi sie buntuje i tam to już w ogóle nie działa, żaden serial, a jak działa to tylko ostatnie odcinki bo są na innych przeglądarkach ładowane.

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

Taaa:(
Też właśnie odkryłem to:(
Może to jest związane ze strajkami intenetowymi - OBY TYLKO, bo ja chcę oglądać normalnie ten serial!
Dla piratów i bawiących się w takie klocki to żadna przeszkoda, obejdą to pewnie w ułamku sekundy, a uderza to tylko w zwykłych oglądaczy.

peace4all

no dokładnie, też mam taką nadzieję ze względu na to ze jestem 'uzależniona' od seriali i co chwile wychodzą jakieś nowe odcinki a ja mam problemy żeby się chociaż zaczęły ładować.

ocenił(a) serial na 9
anitooocha

... Dobrze, że powoli chyba wraca niegdysiejsza sytuacja:)

Może jednak to nie te "zapowiedzi", o których pisała polacca.

peace4all

Strajkami? Kochani, to nie są żadne "strajki" tylko zapowiedź tego jak będzie wyglądał internet za kilka dni, gdy poblokują wszystkie strony bez udzialu sądów.
Megavideo nie robi "strajku", Megavideo zostało bezprawnie zamkniete. Podobnie jak pozostałe strony.

Gosh

ocenił(a) serial na 10
polacca

Na szczęście wygraliśmy, chociaż problemy z oglądaniem na i i tv niektórych serialów bez limitów wciąż się pojawia. Ja muszę co chwilę zmienić hosting, żeby spokojnie oglądać Breaking Bad, na szczęście SFU odpalało mi normalnie, przynajmniej pierwszy sezon.

Na tej stronie nie ma jednak piątego sezonu i ten trzeba będzie gdzie indziej poszukać i ściągnąć.