PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=89546}

Sześć stóp pod ziemią

Six Feet Under
2001 - 2005
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39083
8,7 14 krytyków
Sześć stóp pod ziemią
powrót do forum serialu Sześć stóp pod ziemią

Cześć Wam ponownie!
Wszyscy rozpływają się nad piątym sezonem, a ja utkwiłam na trzecim odcinku i nie mam już kompletnie pomysłu, gdzie znaleźć resztę sezonu.
Gdzieniegdzie jest wybrakowany, nie ma nigdzie w internecie (tzn. pewnie jest, ale za mało we mnie jeszcze hakera)... :D
Błagam, pomóżcie!

ocenił(a) serial na 10
blomkvist

Zainwestuj w DVD. To przecież nie aż tak straszliwy koszt. Ten serial jest wart zakupu.

ocenił(a) serial na 10
blomkvist

Popieram: warto kupić DVD - ja mam całą kolekcję. :) Podobno jest też dostępny na HBO Go, ale do tego trzeba mieć abonament (i to z wybranych kablówek!), co jest już sporym problemem.

ocenił(a) serial na 9
snoopy

W zeszłym roku miałam HBO w nc+ w pakiecie platinum czy coś tam, ale zrezygnowałam ze względu na ciągle powtarzające się filmy; kiedy nie włączałam, zawsze emitowali to samo. No i 40 zł więcej miesięcznie też mnie jakoś nie urządzało... Tak czy inaczej, chyba macie rację z tym DVD; powinnam kupić i i szerzyć w świecie postawę uczciwego konsumenta. :D

ocenił(a) serial na 10
blomkvist

Właśnie sprawdziłem, że na allegro wszystkie sezony można kupić nawet za niewiele ponad 200 zł (rewelka! ja lata temu zapłaciłem za wszystko o wiele więcej). Sam sezon 5 ok. 80 zł. To już lepiej od razu całość. :)

ocenił(a) serial na 9
snoopy

Wiem, ja to sprawdzałam już parę dni temu i bardzo mnie to ucieszyło. Jeszcze bardziej cieszy mnie fakt, że w moim mieście wojewódzka i miejska biblioteka publiczna wypożycza te płyty nieodpłatnie. :)

ocenił(a) serial na 10
blomkvist

Świetnie! Dobrze, że znalazł się sposób, aby obejrzeć. Do tego legalnie. :) Przygotuj się na wiele emocji. Piąty sezon wymiata. :)

ocenił(a) serial na 9
snoopy

Wszyscy mieliście rację. Po prawie roku, tj. dwa tygodnie temu skończyłam piąty sezon. Nadal nie mogę dojść do siebie po, raptem, dwuminutowej końcówce. Zawsze lubiłam breathe me, ale teraz już zawsze będzie mi przypominać umierającego David'a, a na samym końcu Claire i jej oczy.