PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803081}

Szkoła dla elity

Élite
2018 - 2024
7,1 47 tys. ocen
7,1 10 1 46979
5,0 4 krytyków
Szkoła dla elity
powrót do forum serialu Szkoła dla elity

4. sezon.

ocenił(a) serial na 8

Oficjalnie potwierdzono 4. sezon serialu.

W nowym sezonie nie pojawią się już Ester Exposito (Carla), Alvaro Rico (Polo), Danna Paola (Lu), Mina El Hammani (Nadia) i Jorge Lopez (Valerio).

ocenił(a) serial na 8
Adpadi123

Wczoraj czytałam właśnie i się zastanawiam jak to będzie wyglądało. Szkoda bo cały czas chciałam żeby związek Nadii i Guzmana się rozwinął ale jednak nic z tego nie będzie. Z jednej strony jednak uważam, że może to dobra decyzja w sumie jakie wątki już z nim kręcić ale z drugiej osobiście uwielbialam Carle i Lu ☹️ Aktorzy wypowiadali się, że scenariusz stos więc pozostaje tylko czekać na 4 sezon

Notabene_

Ci którzy poszli w świat już nie wrócą. Ci, którzy w ostatniej scenie weszli do nowej klasy powinni wrócić. Inaczej ta scena byłaby bez sensu. Ja tak to widzę.

ocenił(a) serial na 8
MikeParcero

Tak, na pewno tak będzie + dojdą nowi uczniowie ;) może gdzieś gościnnie wystąpią "Ci co pojechali" w świat

ocenił(a) serial na 8
Adpadi123

Polo nie pojawi się z wiadomych powodów, reszta wyjechała do USA. Zaskoczeniem dla mnie jest brak Valerio. Najważniejsze jednak, że zostaje Ander, serial bez niego byłby wykastrowany i nie warty uwagi ;) Mam nadzieję, że w kolejnym sezonie trochę namieszają z jego relacją z Omarem.

ocenił(a) serial na 7
mike__25

Namieszali i jest to najnudniejszy wątek, a zajmuje w tym sezonie 50% fabuły. Mam nadzieję, że przynajmniej będzie miał wpływ na główną zagadkę sezonu (jestem na 5. odcinku).