PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=803081}

Szkoła dla elity

Élite
2018 - 2024
7,1 47 tys. ocen
7,1 10 1 46979
5,0 4 krytyków
Szkoła dla elity
powrót do forum serialu Szkoła dla elity

Kto według was jest najciekawszą postacią?
Serial wg mnie fajny, osadzony w takim no przyjemnym hiszpańskim klimacie :)
Na pierwszy rzut oka niby nic niesamowitego, ale podoba mi się jak wszystko rozwija się w sumie w stronę o której na początku bym nie pomyślała.

ocenił(a) serial na 6
anonymousrainbow

Guzman
Wydawał się na początku zepsuty, jak wszyscy. A potem pokazał tyle dobra i dojrzałości. Najbardziej zaimponowała mi rozmowa z ojcem w areszcie.

ocenił(a) serial na 8
Gaabs

To prawda, ja go na początku w ogóle nie lubiłam, ale postać bardzo fajna

ocenił(a) serial na 7
Gaabs

Też tak uważam, na początku myślałam, że jest najgorszy, a prawda jest taka, że jako jeden z niewielu miał tam jakieś zasady i się troszczył o innych.

anonymousrainbow

Carla. Fascynująca i piękna dziewczyna. Nie wiem dlaczego tak długo trzymano ją w tle lub tylko w wątku z trójkątem. Podobało mi się jak przejęła stery w ostatnich odcinkach i wygląda na to, że zagra w drugim sezonie ważniejszą rolę. Nie widzę jej z Christianem.

ocenił(a) serial na 7
ink1313

Dla mnie najbardziej płaska postać serialu.

ocenił(a) serial na 7
tysiuniax33

Niby czemu? Znaczy nie była to niewiadomo jak głęboką postać, ale na pewno nie najpłytsza. Zwłaszcza w porównaniu z takim Samuelem czy Nadią.

tysiuniax33

Nie zgadzam się. Może w pierwszych odcinkach nie miała zbyt wiele do roboty, ale wyrosła na intrygującą postać, która przejmuje inicjatywę i jest bez skrupułów. Płaska to była Lu. Tylko uganiała się za Guzmanem.

ocenił(a) serial na 4
ink1313

W 3 sezonie w końcu rozwinęli jej postać i ładnie pociągnęli wątek Lu i Nadii