PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=105786}

Szpital "Królestwo"

Kingdom Hospital
2004 -
7,5 4,0 tys. ocen
7,5 10 1 4014
Szpital "Królestwo"
powrót do forum serialu Szpital "Królestwo"

Mam takie głupie pytanko: o co chodzi w tym geście doktora Hook'a?

Nootie

To nie jest głupie pytanko, gest owszem może taki się wydawać, ale odpowiedź jest prosta, strażnicy Królestwa jak każde bractwo, organizacja, a tutaj związek lekarzy tudzież pracowników szpitala ma swoje pozdrowienie (nie jest to tylko gest dr.Hook'a, ale on najczęściej z pozostałych lekarzy pojawia się na ekranie, bo Steg jaki jest każdy widzi)

Nootie

To nie był też znaczek akcji "Rześki poranek"? Mogę się mylić, nie pamiętam już tego dobrze ;).

kwiateczek

Rześki poranek, to fioł dr.James'a, a on też jest strażnikiem Królestwa, czyli poniekąd masz rację, jest szansa obejrzeć ostatni odcinek TVP1, piątek, późny wieczór, bo 0:55, pozdrawiam :-)))

slan1975

Wiem, wiem, odkryłam to już jakiś czas temu, także teraz z utęsknieniem czekam na ostatni odcinek, pomimo że już raz całą seryjkę oglądałam.
W ten piątek też siedziałam przy telewizorku. Również pozdrawiam :)

kwiateczek

fajny klimat z tym filmem, gdy leciał poprzednim razem w 2005(?) tez nie odpuściłem żadnego odcinka, teraz pomimo, że wstaję codziennie o 5-ej rano odechciewa mi się spać, choć wcześniej padam na twarz, głupie nie? postaram się zdobyć go w avi-ku, bądź w divix-ie, dam znać, jak ktoś będzie zainteresowany?

slan1975

To jeśli zdobędziesz, to zgłaszam się jako zainteresowana :).
Wcześniej, jak oglądałam "Szpital" to przynajmniej był o trochę przyzwoitszej porze. Teraz i tak się poświęcam, żeby obejrzeć, nawet jeśli już prawie przysypiam. Jakoś nie potrafię przepuścić okazji obejrzenia odcinka, jeśli o nim pamiętam. Może to magia? ;)
I w końcu w poprzednim odcinku zauważyłam Stephena Kinga jako pracownika, który ciągle na urlopie był i z którym gadał Steg.

kwiateczek

:-)
Ja to się nauczyłam pić kawę o północy, żeby dotrwać do końca odcinka:-p

Nootie

A ja niestety zdałam sobie sprawę z tego, że nie obejrzę ostatniego odcinka...
bo idę na studniówkę ;).

kwiateczek

Na otarcie łez póki co, można (kto nie ma) ściągnąć sobie miłą dla ucha piosenkę do filmu: http://www.mp3darmowe.pl/pobierz.php?id=104598
Pozdrawiam tych, co się bawią, zamiast się bawić ;-)))

slan1975

http://peb.pl/seriale/126812-rapidshare-stephen-king-s-kingdom-hospital.html

wszystkie odcinki do sciagniecia;) jakos dvix lub rmvb:)