Szpital "Królestwo"

Kingdom Hospital
2004
7,5 4,0 tys. ocen
7,5 10 1 4017
Szpital "Królestwo"
powrót do forum serialu Szpital "Królestwo"

Mam takie głupie pytanko: o co chodzi w tym geście doktora Hook'a?

Nootie

To nie jest głupie pytanko, gest owszem może taki się wydawać, ale odpowiedź jest prosta, strażnicy Królestwa jak każde bractwo, organizacja, a tutaj związek lekarzy tudzież pracowników szpitala ma swoje pozdrowienie (nie jest to tylko gest dr.Hook'a, ale on najczęściej z pozostałych lekarzy pojawia się na ekranie, bo Steg jaki jest każdy widzi)

ocenił(a) serial na 10
Nootie

To nie był też znaczek akcji "Rześki poranek"? Mogę się mylić, nie pamiętam już tego dobrze ;).

kwiateczek

Rześki poranek, to fioł dr.James'a, a on też jest strażnikiem Królestwa, czyli poniekąd masz rację, jest szansa obejrzeć ostatni odcinek TVP1, piątek, późny wieczór, bo 0:55, pozdrawiam :-)))

ocenił(a) serial na 10
slan1975

Wiem, wiem, odkryłam to już jakiś czas temu, także teraz z utęsknieniem czekam na ostatni odcinek, pomimo że już raz całą seryjkę oglądałam.
W ten piątek też siedziałam przy telewizorku. Również pozdrawiam :)

kwiateczek

fajny klimat z tym filmem, gdy leciał poprzednim razem w 2005(?) tez nie odpuściłem żadnego odcinka, teraz pomimo, że wstaję codziennie o 5-ej rano odechciewa mi się spać, choć wcześniej padam na twarz, głupie nie? postaram się zdobyć go w avi-ku, bądź w divix-ie, dam znać, jak ktoś będzie zainteresowany?

ocenił(a) serial na 10
slan1975

To jeśli zdobędziesz, to zgłaszam się jako zainteresowana :).
Wcześniej, jak oglądałam "Szpital" to przynajmniej był o trochę przyzwoitszej porze. Teraz i tak się poświęcam, żeby obejrzeć, nawet jeśli już prawie przysypiam. Jakoś nie potrafię przepuścić okazji obejrzenia odcinka, jeśli o nim pamiętam. Może to magia? ;)
I w końcu w poprzednim odcinku zauważyłam Stephena Kinga jako pracownika, który ciągle na urlopie był i z którym gadał Steg.

kwiateczek

:-)
Ja to się nauczyłam pić kawę o północy, żeby dotrwać do końca odcinka:-p

ocenił(a) serial na 10
Nootie

A ja niestety zdałam sobie sprawę z tego, że nie obejrzę ostatniego odcinka...
bo idę na studniówkę ;).

kwiateczek

Na otarcie łez póki co, można (kto nie ma) ściągnąć sobie miłą dla ucha piosenkę do filmu: http://www.mp3darmowe.pl/pobierz.php?id=104598
Pozdrawiam tych, co się bawią, zamiast się bawić ;-)))

ocenił(a) serial na 7
slan1975

http://peb.pl/seriale/126812-rapidshare-stephen-king-s-kingdom-hospital.html

wszystkie odcinki do sciagniecia;) jakos dvix lub rmvb:)