PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809601}

Szpital New Amsterdam

New Amsterdam
2018 - 2023
7,4 26 tys. ocen
7,4 10 1 25961
7,2 6 krytyków
Szpital New Amsterdam
powrót do forum serialu Szpital New Amsterdam

Pierwsze dwa odcinki bardzo mi się podobały . Trzeci spowodował że hmmm . Kolejne różnie , czasem ok , czasem syf . Dotrwałem do końca pierwszego sezonu . Dwa ostatnie odcinki ok . Zacząłem drugi sezon i po trzecim odcinku wyłączyłem i koniec ... Więcej tego gó...a nie da się oglądać . z filmu w którym aktorzy graja dobrze według tego co mają grać . Dobra muzyka i dobra kamera . Profesjonaliści zrobili lewacki film propagandowy . Ideologia LGBT i inne płynie z ekranu jak szambo z pekniętej rury . Masakra !!! Co przeważyło ? A to że do szpitala trafia dziecko sierota o z downem , jest to dziecko w ciąży i chce aborcji . Po stronie dziecka staje lekarz psycholog który jako zadeklarowany gej żyje w związku z innym facetem i maja trójke adoptowanych z Bangladeshu dzieci . Wszystko ma swoje granice . ZSRR miało granice i teraz Chiny też mają jakieś granice . Wygląda na to że głupota i lewactwo nie znają granic

ocenił(a) serial na 6
ChrisKrasz

Dobrze mowisz, z tym doktorkiem psychiatra to przegiecie, ogolnie fajnie mi sie oglada ale to jest patologia.

ChrisKrasz

to co wypisujesz, to normalne zróżnicowane życie, a ty masz mózg wyprany prawacką ideologią i uważasz że jakiekolwiek wyjście poza żelazny schemat to przegięcie i propaganda. Natomiast to ty tutaj jesteś ofiarą prawackiej propagandy, bo nie potrafisz odnaleźć się teraz w świecie i jesteś sfrustrowany. Polecam całkowite odcięcie się od prawicowych polityków, publicystów i kleru, bo robią ludziom z mózgu sieczkę, jak tobie. Po jakimś czasie powinieneś znormalnieć. Powodzenia

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ChrisKrasz

ale to nie ja oburzam się, że na świecie istnieją osoby, które mają inne życie niż twoje, tylko ty

ocenił(a) serial na 3
Ush

Ja mam głęboko gdzieś osoby które czerpią przyjemność z penetracji kiszek stolcowych , tudzież z ssania narządów przeróżnych . Skoro tobie to pasuje i jesteś jedną z takich osób to mnie to nie obchodzi a tym bardziej nie pasjonuje. I nie przekonuj mnie do swoich preferencji i "światopoglądu" i nie rozpaczaj nad moimi frustracjami , bo one sa moje i tobie "G" do tego

ocenił(a) serial na 3
Ush

:-) :-) Nie wiem kim jesteś i ile masz lat , ale mnie rozbroiłeś ostatnim komentarzem . Świat nie składa się z lewaków i prawaków . Jest ogromna przestrzeń posrodku o dość szarym zabarwieniu .

Qpsztal

pożyjemy zobaczymy, prawaku

ChrisKrasz

Z tego co się orientuję, to sex analny nie jest preferowany przez gejów, bo jak to napisał ktoś, podrażnia to pewne części ciała, ale drażni mnie jedno... Cytuję...tudzież z ssania narządów przeróżnych... Ciekawi mnie jedna rzecz, czy lubisz jak panienka robi Ci dobrze? Jak by nie patrzył, wychodzi na to samo, hipokryto.

Wabstea

Nie widzisz roznicy wizualnej pomiędzy kobietami, a mężczyznami?