Sztorm stulecia

Storm of the Century
1999
7,6 8,8 tys. ocen
7,6 10 1 8751
5,0 2 krytyków
Sztorm stulecia
powrót do forum serialu Sztorm stulecia

Porażka na maxa, ponad 4 godziny z życia stracone na taki syf. NIE POLECAM!

0/10 !!!

burasx

dawno z taka przyjemnoscia nie ocenialem 1/10.
Syf jakich malo .. Bez ironi i zlosliwosci, ale w Klanie wiecej sie dzieje...

ocenił(a) serial na 9
Qrzychu

to oglądaj Klan jak lubisz:-)Tam przynajmniej jak Rysio nie umyje rak do kolacji to awantura i się dopiero dzieje:-)

rossi_83

tia ... albo jak "lazienka jest zamknieta" ..

Qrzychu

Syf to złe okreslenie . po pierwszej części uwazam ,że niczego sobie

ocenił(a) serial na 7
Qrzychu

biedni ludzie

ocenił(a) serial na 10
burasx

buras...nie zrozumiałeś filmu , piła - to jest film na twoim poziomie , bajeczka na dobranoc już była , mamusia z obiadkiem czeka...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
burasx

To po cholerę oceniłeś film 10/10? chyba, że czytać nie umiem

Sztorm stulecia (1999) (Mini-serial)
Storm of the Century
10/10

no lol ale widzę, że wszystko oceniasz 10/10 a klan to pewnie u Ciebie ma 100^^

zdzislaw_1963

dzięki

burasx

lekka pomyłka to była, zdarza się najlepszym :p

ocenił(a) serial na 8
burasx

Moi drodzy, chociaż raz rozmowa na fw mogła by wyglądać kulturalnie i zamiast obelg dobrze byłoby przeczytać rzeczowe argumenty.

Ja oceniłem serial na 9/10 Moje argumenty?

-Genialna wręcz rola Colm Feore
-Historia od początku do końca jest wciągająca.
-Klimat jaki stworzony został w tym mini-serialu pochłania bez reszty. Trudno mi znaleźć równie klimatyczny.
-Trzyma w napięciu

Oczywiście, każdy ma swój własny gust i każdy lubi coś innego. Ale zamiast wypisywać takie bzdury, następnym razem radziłbym zastanowić się kilka razy jakich słów się dobiera. A teraz proszę o twoje argumenty, tylko bez kpiny w stylu "klan jest ciekawszy" a jeżeli już to argumentuj.

ocenił(a) serial na 8
Arkadiuszk44

Ludzie oglądałem wiele filmów na podstawie Kinga , ale ten miniserial to na prawdę kaszanka... Ciągnie się i ciągnie . Zakończenie jest po prostu śmieszne...

dominator1

dominator pieprzysz głupoty nie wiadomo w jakim celu

ocenił(a) serial na 8
dominator1

Miejscami rzeczywiście bywa nudnawy ale za klimat i czerwone oczy Linoge'a daje 8/10.

Arkadiuszk44

Zgadzam się w 100% z Arkadiuszk44.
Komentarza burasx nawet nei skomentuje. Zwyczajnie to nie jest kino dla Ciebie. Inny pułap.

użytkownik usunięty
k_zetka

Dla mnie największym plusem tego mini serialu było przedstawienie społeczności bez filtra . Pokazuje jak moralnie popsuci potrafią być ludzie , zakłamani , chciwi itp. Jest i druga strona medalu ta dobra która raczej jest w mniejszości . Tak samo co do zagrożenia ludzie poddani wyborowi w ciężkiej sytuacji głownie myślą o sobie i to też pokazuje King !

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
burasx

Hi hi,ale Ty fajny jesteś,wszystko oceniasz na 9 lub 10,a przy tym filmie co się stało,zachorowałeś czy co?:-)Dla mnie film rewelacja i nie rozumiem jak mozna się na nim nudzić.

burasx

Lecz się człowieku psychiatrycznie.

Solaris_fw

Od 16 lat nie mogę się wyleczyć.