PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=330999}

Tajemnice Palm Springs

Hidden Palms
2006 -
7,2 1,2 tys. ocen
7,2 10 1 1227
Tajemnice Palm Springs
powrót do forum serialu Tajemnice Palm Springs

czy tylko ja mam takie odczucia?

jakoś kiepsko zorganizowana jest akcja w tym serialu, wystarczy obejrzeć ostatnie 5 minut (zazwyczaj), bo dopiero one cos wnoszą. promo do 4 było baaardzo obiecujące, a tu...

marta_27

Jesli chodzi o te ostatnie 5 minut to sie zgdzam ! Praktycznie wszystko w tym czasie (waznego) sie dzieje ;] ale serial jak na razie mi sie podoba i nie mam wielu zastrzezen zobaczymy co bedzie dalje i czy autorzy nie zrobia z tego opery mydlanej ;]

Calanthess

chcialoby sie powiedziec ze jednak rozpieszczone bachory maja problemy :P ... w ogole tak po wpisach patrze i czyzby z reguly dziewczyny ogladaly ten serial ;] ... hehe mnie sie podoba nawet chociaz troche niedorzeczne jest ze jakis 15, 16 sto latkow graja aktorzy ktorzy maja po 23/24 lata i wiecej ... przez to troche malo realistycznie sie robi, ze niby taka dojrzala ta mlodziez w tym palm springs, to mnie denerwuje no ale ameryka przed duze A :P pfff

ocenił(a) serial na 1
marta_27

Na początku myślałam, że skoro nadają nowy serial to pewnie będzie coś. Pierwszy odcinek - dziwny, ale stwierdziłam , że dam serialowi szansę, drugi - trochę się przestraszyłam na koniec... Trzeci obejrzałam bez entuzjazmu a czwarty z nadzieją, że w końcu coś się zacznie rozkręcać. A tu nic. Więc zakończyłam oglądanie tego serialu bo się robiło coraz dziwniej, nudniej, właściwie wszystko jest takie przewidywalne.
I nie wiem jak Was, ale denerwuje mnie scenografia. Sztuczne palmy i te ich ogródki! bleeh

marta_27

tez mialam takie wrazenie ale jakos spodobal mi sie 6 i 7 odc dlatego z chcecia obejrze juz ostatni,ta mamuska Eddiego duzo namieszala,myslalam ze to Greta zabila Eddiego,no a Lisa okazalo sie ze wcale nie jest taka niewinna jakby sie moglo wydawac -koncowka 7 odc na plus jak najbardziej ;)

sylvunia

rzeczywiscie - w 6 i 7 odcinku cos sie dzieje. wreszcie :) a 8 nadal nie ma nigdzie :/

marta_27

http://theocforum.pl/viewtopic.php?p=67079#67079 tutaj jest ;)