PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10001450}
4,2 104  oceny
4,2 10 1 104
Tajemnice miłości
powrót do forum serialu Tajemnice miłości

Polowa odcinkow opiera sie na chcicy bohaterow i wyzszosci seksu nad wszystkim innym.

evadne

To coś jest takim literalnym dnem że nie wiem co se myśleli ,,twórcy" tego czegoś czy ci ,,pseudo-aktorzy" albo widzowie co na serio się czymś takim ekscytują i przeżywają tę kolejną katastrofę humanitarną naprawdę to jest istna plaga i propagowanie debilizmu jak tylko zobaczyłam omyłkowo ten syf to myślałam że rzygnę ze zażenowania boże niech w końcu te para syfy odejdą w niepamięć bo to jest jakieś nieporozumienie kurde to wygląda jak jakaś bardzo tandetna parodia romansidła zrobionego przez naćpanych studentów dla zabawy dawno nie widziałam tak naszpikowanego plastikiem łajna końskiego i tam to wszystko jest niby na poważnie o słodki Jezu na patyku normalnie na miejscu tych ludzi co grają w takim festiwalu żenady to schowałabym głowę w piasek przez najbliższe dziesięciolecia jak tylko by sprawa ucichła chociaż nigdy nie wiadomo jak długo te kozy z nosa od pana Janusza z monopolowego który gustuję się w tych zgnilcach będą serwowane na tych biednych ramówkach.